Omerhatice Oykununannesi55 bepanthol iyi gelmişti bizde canm bide sudocrem iyi geliyor tavsiye ederim eğer ileri düzeyde pişik ise hametan kesin çözüm 🤗
Omerhatice Oykununannesi55 wh o pişik varya o biz geçen eşimle dolabı düzenlerken baktık ogluma 11 çeşit krem kullanmışız Alerjik ve cildi çok hassas bi kızardimi yarim saat sonra bak kanamaya başlamış şekilde bir hal alıyor üstüne çocuğun canının yanması cabası 🤦♀️
Kbracoskun Oykununannesi55 sudocrem bire bir kendim de kullanıyorum yanık ve pişiklerde.. 5 dakika içerisinde siziyi geçiriyor rahatlatıyor…
Ozlem23 Nasippp sudcrem tedavi edici bı krem bence her seferinde sürmeyin hem içeriğinde cıva varmis her açtığınızda sürmek için pişik önleyici bir krem edinmelisiniz yağ için birşey diyemem araştırmadım
Ozlem23 Oykununannesi55 hematen in hem icerigide temiz ben pişik olursa ondan kullanmak istiyorum sudacremde güzel ama onun içeriğinde cıva varmış
Nasippp Ozlem23 mustela kullanıyordum her defasında sürmeme rağmen kabarcık oldu o yüzden sudocrem aldım ama haklısınız sürmeyeyim devamlı
birgaripannee Oykununannesi55 yenidogan hemsıresyım pişigi olan herbebege popolin omega sürüyorduk cok cabuk toparlardı kendı bebegme de kullandm eczanede bulabılrsnz ywşil renklı bı krem mucızevi bişe