Bugcuu Günaydın kızlaaaar 🥰 yatışım yapıldı damar yolu açıldı ve biz doktorumuzu bekliyoruz 🤩 lütfen dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻 37+1 olduk bu gün birazdan sezaryene alınacağız hayırlısı ile inşallah ❣️🙏🏻
Arifcaninannesi Bugcuu Cnm neden 37+1 de ben doktoruma dedim 37 de al illa 38 beklicekmis ikinci sezaryejimi olacagim
Bugcuu @Burcutan amin inşallah çok teşekkür ederim. 🥰 Rabbim hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin hepimize sizde sağlıcakla kavuşun inşallah 🙏🏻❣️
Bugcuu @Arifcaninannesi bende doktoruma 38 diye tutturdum o 37 yi uygun gördü 2. Sezaryen benimde. Vakti gelince bekletmek istemiyorum dedi.
Arifcaninannesi Bugcuu Ay ne guzel bende direk 37 alinsind istiyorum çünkü bebegim hic hareket etmiyir gunluk harketleri cok düşük suan 29+4 teyiz haziranda almayi dusunuyorum
aysutemiz Bugcuu canm allah kolaylık versin insalh neden 37 de alıyor erken değil mi benm doktorum 39 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi
Fatmaada2015 Bugcuu bizde bugün tam 37+1 olduk benim doktorum 7 mayıs için gün werdi o zaman 38+4 olacağız 3.sezeryanım olacak allah nasip ederse sizinki erken alıyor genellikle en erken 38 haftada alınması lazım inş bir sorun yoktur