Merhaba güzel anneler bende size dogumumu anlatmak istedim benim 5 yil çocuğum olmadı nereye gittiysem doktorlar cocugun olmaz dediler tabi rabbimin bilecegi iş kimse karisamaz o ol derse olur cok şükür 5 yil sonunda hamile kaldim ama kayinvalidemler cocugumu istemedi merdivendenmi itmediler gebersin kucagina alamami dediler hersey yaptilar ama benim küçük mucizem bana tutundu annesi gibi güçlü durdu neyseki kavustuk suan 2 ay 7 gunluk olduk bile fazla uzatmak istemiyorum aslinda neyse 38+2 haftalikken kontole gittim doktorumuz bize 40 haftayi bulur gelmeye niyetli deil dedi eve geldim kasilmalarim sancilarim basladi ve aksam üstü suyum gelmeye basladi ama kaynanamlar inanmadi tabiki kizi calisiyo ya yemek hazirlatiyo suyum geldi diyorum su degildir aktina kaciriyosundur dedi o halimle o sancimla onlara yemek hazirladim en son dayanamadim biraktim eşimi aradım doguruyorum ailen bana inanmiyo hep kendi kizlarini düşünüyor anan diye telefonda bagrinmaya basladim beni eşim gelene kadar hastaneye goturmediler neymis evde sanci cek diyolar esim işten geldi yalandan üstüme titriyolar onlarin yuzunden cocugumu kaybetiyodum ben hastaneye gittim zaten direk yatisim verdi suyumda azalma var diye ve sifir acilma hiç acilmam yok 12 saat suni sancı çektim birde ama acilmam anca 2 cm olmuştu sadece bebegi riske atmamak icin sezeryan olmak zorunda kaldim çok şükür o cennet kokusunu icime cekebildim sonunda evlat baskaymis gercekten suan 2 ay 7 gunluguz zaman cok cabuk geciyo gercekten rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah saglikla kavusun bebislerinize inşallah 🤲🤲🤲🙏🙏🙏 uzun oldu hakkinizi helal edin