turgutannesi Anneler ben Urfa’da lotusta İmran Ayhan’a gidiyordum 37 haftalık gebeyim dün kontrol vardı gittim doğum için gün verdi ama kendisi hastaneden ayrılıyormuş başka bi doktor bulmamı istedi bende öyle ortada kaldım sanki sizin önerdiğiniz hekimler varmı
aynuray16 turgutannesi böyle doktorlara çok kızıyorum bazı doktorlar pandemiden kaynaklı takipli olmadığı hastayı doğuma da almıyorlar. Metrolife de Tuna akçal hanımda çok iyi tavsiye ederim normal doğum yaptırıyor sürekli yani normal doğum destekçisi ve işini severek yapan bir doktor, Instagram adresi var öncesinde bakmak isterseniz
teachervera turgutannesi Ben 12 haftalık olana kadar urfa da yaşadım sonra İstanbul a geldim. Orada Gülnur çiftçi ye gidiyordum iyi bir doktor
yasemin333 turgutannesi ne alaka hastaneden ayrılıyorsa takipli hastalarını bırakması mı gerekir son zamanların bir de ne kadar güvensiz doktorlar var ya .Metrolifeda Tuna Akçala gittim doğum yapana kadar doğumumu memlekette yapacağım için ayrıldım çok memnumdum vakit kaybetmeden bi git görüş istersen.
Sev123 turgutannesi bende ceylanpınarda yaşıyorum, urfada metrolife da kenan gengeç var, hem ablamın doktoruydu iki doğumunu yaptı , şu anda benim doktorum memnunum, 29+5 günlüğüm, ilk andan beri sqdece ona gidiyorum
aynuray16 Bayan doktor istiyorsanız Gülnur hanım metrolife de, farketmez diyorsanız Bülent sezgin özel kliniği var doğumları metrolife ya da lotusta yapıyor. Mehmet Ağar da çok iyi bir doktor..
Esrayavuzyaren Doğumunuz sezeryan olucaksa metrolfta Kenan beyi öneririm eli hem hızlı hem hafif arkadaşlarım sezeryan izi bile kalmıyor diyor..
Semraa_0 turgutannesi doğum yaptınız mı acaba nasıl başka doktor bul der ki ben de ona gidiyorum 32 haftalık hamileyim en son gittiğimde iki hafta önce ben söylemesem kendisi söylemiyordu zaten klinik açtığını oraya gelirsin artık falan dedi
busrakaripek Ben ilk kontrollerimi Esra Ünal’a yaptırdım tavsiye etmem. Bende şu an yeni bir doktor arayışı içerisindeyim.