Merveee34 Asdasfg 12.haftada ilk kızım 11.haftada oğlum 22.haftada diğer kızım 13.haftalıkken (dün)oğlumu öğrendim ama ayrıntılı usg zamanına kadar bekleyeceğim herkese duyurmak için 🙈😂
Seminn 16 da gittim oturmuş pozisyonda diye göstermedi 17 de tekrar gittim o zaman öğrendik☺️heyecanlı bir bekleyişti😊
BurcuGorkem Bana 12 de çıkıntı gosterip erkek dedi, acaba çıkıntı olup sonradan kıza dönülme yaşayan var mı Yanlış anlamayın istemediğimden değil alışveriş yapıcam kendimi zor tutuyorım 😂
Mrs-Turkk mombursamom 10. Hafta mıı mahşallahh ben şu an 8+4 üm cook merak ediyorumm inşallah sizin gibi olur😊peki içinize doğan mı olduu
Asdasfg mombursamom ay ne güzel maşallah bende 9. Haftadayım ama bekliyorum yinede göstermez belki diye 13. Haftada gidicem 😂😂 ☺️
Sulee_ Asdasfg benim 17+5 ama cinsiyetini bilmiyorum yarın kontrolüm var yarın gösterir inşallah en son 13 haftayken gittim doktor cinsiyet icin daha küçük demişti birdahaki kontrolünde bakarız demişti inşallah yarın belli olur çok heyecanlıyım😊😊
AysheGeldi Tam 14 haftada kızımız olacağını öğrendim 💕 belki daha erken gösterirdi ama ben bilerek biraz bekledim 😊