AyferMehmet07 Kızlar aranızda covid olup yatan varmı ben az önce covid olduğumu öğrendm bebeğe geçermi bilmiyorm 4000 kilo olms ve belki sezeryan dediler ne yapcağımı şaşırdım tam doğum zamanına gelmesi beni mahvetti
Goknur1410 AyferMehmet07 bende oraya gidiyorum doğum oldukdan sonra bilgi verirmisiniz benimde sezaryan olacak ilgi alakaları nasıl sezaryan olacağı için neden bu kadar zaman beklemişler bide
Serifesahin AyferMehmet07 hiç üzme kendimi Allah’ım korur onları ki doğada zambak gelmiş zaten 👍 ikinizde sağlıkla çıkacaksınız inşallah 🙏
Fatos0660 AyferMehmet07 bende 25 haftalık iken covid oldum bebeğe zarar vermiyor korkmayın aksine bebek sizi karnınızda iyileştiriyor
2cocuk1kediannesi AyferMehmet07 çok talihsiz olmuş bu durum, cidden Allah yardımcınız olsun. Doğumdan sonra gereken dikkati gösterirseniz süt bebeği koruyacaktır diye okudum.
AyferMehmet07 meraklianne1 2cocuk1kediannesi Sweety çok teşekkür ederm baya şanssızlık oldu inşallah bebeğe bulaşmaz ben çok dikkat etmeme rağmen hastaneye git gel kaptk bir daha asla normal doğum diye diretip devlete gelmem burda çok beklettiler 41 oldk resmen ve bebek irileşmiş belki sezeryan alcaklar
Cansu2020 AyferMehmet07 riske atma sezeryan ol bence cnm normal doğumda takılabilir kilosu yerinde bebişin maşallah
AyferMehmet07 Goknur1410 normal doğum olcaktı ama sancı ve açılma olmayınca beklediler haliyle 41 hafta oldm ve bebek büyümüş şimdide sezeryan olma ihtimali var dediler madem öyle neden beklettiniz gerçekten çok sinir bozucu ilgi alaka güzel ebelerin ağladm biraz gayet normal korkma dedi suyum gelince
Goknur1410 AyferMehmet07 sağ salim almayı nasip edsin bende bekleyeceklerini bildiğim için geçen hafta sezaryan istediğimi söyledim ama benim ikiz olduğu için sezaryan istedim bakalim şimdi bende muanne olmaya gelecem ne diyecekler bakalim 35+5 olduk 37 aliriz demişlerdi ama gercekden dayanamıyorum artık
N_A_Z_L_I_M Fatos0660 Siz doğum yaptınız mı? Doğum yaptıysanız yada bilginiz varmı doğumdan sonra anneye bebek veriliyor mu? Benim duyduğuma göre anneye verilmiyor diye bende 33 haftalık hamileyim korkuyorum İnşallah hayırlı doğumlar olur bütün hamileler için 🤲🤲