Nurelf12 Canlar herkes diyor ki kız bebekler 40 haftayı tamamlamıyor 38de hazır ol acaba gerçekten öyle mi
ipekeylul Nurelf12 ben kiz cocugumu 38. Haftada dogurdum.cinsiyetle alakasi yok. Gelmek istedigi zamsn gelebir ama 38. Haftada dogum icin normal bi zaman
Mucizepamugum ipekeylul canim onceden ultrason pahaliymis o yuzden annem dogurana kadar bende girmemis 41 haftalikken gelmisim dünyaya erkek bekliyolarmis beni 3 oglan nasil zaptetcez diye kayırmaya baslamislar kız oldugumu görünce babam yere koymaya kıyamamış hala daha gözümün icine bakar Allah razı olsun 🤲🤩kisiden kisiye degisiyo en buyuk abim 34 haftalik gelmis dunyaya erken dogmus oda 💓
Nurelf12 @mavi_kus @Mucizepamugum @ipekeylul cicegim_geliyor gulsenmstf ummuhan-27 BuBenimOykum Sisi valla bende anlamadım mesela bende 42 haftalık doğmuşum ama çevremde kız bebeği olan herkes 38 haftada Doğum yapmış değişik geldi bana bende hemşireyim bunu ilk defa duydum
ummuhan-27 Nurelf12 kız bebek bekliyorum Allahin izniyle. 38+3 teyim, dogum icin hic bir belirti yok canim 😏 Bana da cevrem kiz bebek erken gelir dedi durdu, annemi cagirdim memleketten, 3 gun once geldi, beklemedeyiz. 😂
cicegim_geliyor Nurelf12 kiz bebege hamileyim.oglum 37+3te dogdu bunu bilmiuorum insallah zamanında gelir ama cewremdeki kiz bebekler heo 40 ustu haftayla dogdular
betty17 Kız bebek geç doğar diyorlar tam tersi . Ablamın kızı 41 e dayanıyordu doğdu, ben de kıza hamileyim. Bakalım ne olacak
Serifesahin Nurelf12 benim kaç tane kız yeğenim var hiç zamanını beklemediler hep erken geldiler 35-36 da ☺️
EyMerve Serifesahin normal dogumda ısrarcı oldm ama 42 haftaya kadar kendısı beklettı bekletmeynler kolaya kacanlar
Serifesahin EyMerve texhlikeli olabiliyormuş Allah. Korusun tabi bebek büyüdükçe normal doğumda zorlaşıyormuş.sağlıcakla gelsinler 🙏