Elifikra Nurcngel bende de idrar yolu enfeksiyonu var hemde enfeksiyon mikroba dönüşmüş ben bol su iciyorum vucudumdab ancak o sekilde atabilirim diye düşünüyorum
Deletedmom71 Nurcngel kuşkonmazın iyi geldiğini biliyorum. Hamilelik için geçerli mi onu bilmiyorum. doktorunuza sorun daha iyi bilir
Munemelismuhammed Bende vardı hemde uzun bir süre kurtulamadım mantara döndü sonra bir kür denedim 3 gün bile sürmesi mantar bile gitti. Papatya sallama çaylatından al iki paket istediğin kadar kaynar suyun içine koy demini alsın soğumadan bir kabın içine dök içine oturabileceğin bir kabın içine sonra üstüne su ekle ve içine çıplak şekilde otur yarım saat rahatladığını sende göreceksin
deletedmom40 Munemelismuhammed bebeğe bi sıkıntı olur mu bunun bide erken doğuma yol açar mı gevşetiyo ister istemez
Mehtap6161 Aynı bende bugun gittim kaşıntım oluyordu idrar yollarnda enfeksiyon varmıs antiyotik yazdı bide tek içimlik bir to. Bende dogal yontemler arıyorum ama bitki caylarından da korkuyorum 😟
deletedmom6295 munorol şase verdi bana da doktorum havalar ısındığı için sanırım enfeksiyon ve akıntı artıyor ister istemez
Bugra Kızlar bende de var hamile kalmadan öncede ilaç kullandım şimdide kullanıyorum ama malesef tekrarlıyo😢
Nurcngel Bugra doktoruna söyle kuzum idrar kültürü yaptırıyor sürekli tekrarlıyorsa bana öyle söyledi ilaçlarımı içiyim bi geçmezse idrar kültürü yapıcak bana
Ozgeyrsc Kızlar bendede çıktı ama heryerim ağrıyo kasıklarım belim yanmamda var sizde ağrı varmı 25 haftalık hamileyim
Glcnstc Kızlar bendede vardı ramazanın başından bu yana neler çektim aynı zamanda böbrek ağrısıda çekiyordum antibiyotik tedavisi gçrdüm iki kutu o tek kullanımlık ilaçtan bende kullandım bunun tek çaresi bol bol sıvı tüketimi su içtim limonata içtim karpuz yedim deli gibi sonuç olarak dün taş düşürdüm şok oldum 😱 çünkü taş var diyen olmamıştı neyse ki bugün baya rahattım yanma sızı yoktu ama su içmeye devam ettim gün boyu yapılacak en güzel şey sıvı tüketimini çoğaltmak