Fadimsak boncukbiranne sebebi nedir bilmiyorum ama suan 34haftalıgım bendede sürekli var soguk suyla yıkıyorum ve ayaklarım acık bi halde yatıyorum genelde var hamilelerde canm
Pasiflora boncukbiranne hamilelikte oluyor böyle ama yine de şekerinizi kontrol etmenizi tavsiye ederim şeker de yanma yapar
ecevecev21 24.haftadayım benimde son 2 gündür geceleri felaket ayaklarım yanıyor uykum var ama uyuyamıyorum sebebini bilmiyorum 😢
boncukbiranne Fadimsak ecevecev21 😏 çok bunaltıcı durum.birazaz kolonyayla geçiriyorum ama yine başlıyor
boncukbiranne Fadimsak Doğrudur bende kolonyayla geçiriyorum biraz ama yine biraz sonra aynı devam ediyor bende mecbur ayaklar açık bir şekilde yatiyorum
SevincGancali Bende ilk haftalarda başladı. Şimdi 14. haftadayım hala devam ediyor. Ayağımı sürekli yatağın serin yerlerine götürüyorum serinlesin diye.
Annecilek Hormonlardan kaynaklı bır seymıs bende de var 33+5 olduk su an vantilatör ile yatıyorum ayaklarıma cevırdım dırek bunun bana zararı olcak ılerde ama hamılelıgı atlatım gozuyle bakıyorum