Kndmr TugceG benimde son 23 bakalım iki gün sonra hastaneye gidicez sezeryanmı normalmi görücez bakalım biraz korku var 🥰
TugceG Kndmr benim ikinci olunca ustune ayaklarım falan sısınce artık korku falan kalmadı biran once zaman geçsinde doğsun Dıyorum çok agırlaştım yurumekte zorlanıyorum allahım sağ salim kucagımza almayı nasip etsin🙏🏻😊
bebiskoooo Kndmr benimde 35+4 canım 18 mayısa randevu verdi doktorum o zaman belli olacak doğum şeklim hakkımızda hayırlısı olsun heyecan dorukta 🥰
Kndmr bebiskoooo amin inşallah canım bende yarın gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
TugceG Kndmr bende yarın gidicem vallahi bende heycanla beklıyorum ne dicek kilomuzda coktu inşallah cokta artmamıştır😅
Kndmr TugceG ben gittim geldim kilosu iyi dedi normal doğuma uygunuz artık beyfendinin canı ne zaman gelmek isterse beklicez darısı sana şekerim 🥰
TugceG Kndmr bende şimdi heldim doktordan 3400 olmuşuz 20sıydı ama ayın 17sinde sezaryen olucam 16sında yatışım yapılcak inşallah oncesinde ıkı doz ciğer gelirşitirici yapılacak covit testi yapılcak bi heycan bastı yani 10 gun kalınca😄
Kndmr TugceG ahhh bizlerede çok dua et sen yine gününü biliyorsun bilmeyerek beklemek daha zormuş ya 😂😂😂😂
TugceG Kndmr ederim etmezmiyim sağ salim saglıkla kucagımıza alalım inşallah 🙏🏻 Varya ne doğumdan korkuyorum ne bişeyde şu covit testinden acayıp tırsıyorum covit olmaktan bile oladar korkmuyorum😂😂
Kndmr TugceG 😂😂😂😂 aynı bende burnuna çubuk sokuyorlar 😂 normal olursa eğer o sancıyla onu yaptıramam heralde 😂😂😂
Kndmr cicegim_geliyor oh maşallah çoğu gitti azı kaldı ama az kalınca hiç geçmiyor günleri Sayar oluyorsun hele normal olunca ne zaman gelecek telaşı 😂
TugceG Kndmr of ya bizim mecbur doktor covitliyi cunku kabul etmıyor hastane bırde refaketcımde yaltırcak annemle tırsııyoruz işte 😂😂😂
Kndmr Buketkucuk aaaa son saatler doğuma girmeden önce bizlerede dua et canım rabbim kolay bir şekilde atlatmayı nasip etsin evladına sağ sağlim kavuş 🙏🏻❤️ En güzel anneler günü hediyesi 🥲 sezeryanmı olucaksınız
Kndmr Alininannesii1 ahhh az kalmış bir zamanlar bende öyleydim şimdi 18 normalde olunca ne zaman gelecek aha geldi yok değil 😂 evde deli oldum eşimide delirtiyorum ay sancı geldi ay geri gitti sabahtan akşama kadar böyleyiz 😂