Kndmr Deryabsrn ooo maşallah çok bişey kalmamış hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizlere dualarında yer ver 🙏🏻❤️
Kndmr SutlacimiYedimmiBen oh maşallah inşallah gönlünüze göre olur doğumunuz rabbim çok çektirmeden evladınıza kavuştursun 🙏🏻😌❤️
Kndmr Yasemin0728 çok şükür rabbim çiftli,tekli sayılara düştüğü günüde göstersin inşallah hayırlsıyla kucağınıza alın ❤️🙏🏻
Sedacakir Kndmr bende aynı hisleri paylaşıyorum seninle canım 🥲 aynıyız şuanda hafta olarak . Pazartesi kontrolüm var bakalım doğumla ilgili konuşacak mıyız bilmiyorum 🤷🏼♀️ 😄
Kndmr Sedacakir oh maşallah 😂 doktora gidip gelince banada haber verin bakalım doktorlarımız ne dicek hangi şehirde yaşıyorsunuz 🙃
Eliiiiiiffff Son 30 🙈 35+5 haftalığız oğluşum dönmüş normal istiyorum ama şartlar ne elverir bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah ☺️ Kızlar karnınız aşağı indi miiii ? Kasıklarınızda adet ağrısı var mı baskı hissediyor musunuz sık tuvalete çıkıyormusunuz ?
Kndmr Eliiiiiiffff bende oluyor ya kasık ağrısı hele geçen gece yatıyorum belimden kasıklarıma bi ağrı vurdu adet ağrısı gibi pek umursamadım doktorum yalancı sancılar olabilir demişti geri öyle yattım sabah kalktığımda kalmadı ama artık ayağa kalkarken vajinamda bi baskı hissediyorum lavaboyada zaten sık gidiyordum artık daha çok sanki varmış gibi hissediyorum ama gidince bişey yok son 28 bakalım haftaya ne dicek doktor inşallah normal olur 🙏🏻
kucuktosbik27 Kndmr 🥰inşallah ya☺️ bugün çok kıpır kıpır değiliz ama elimiz kolumuz çok rahatsız ediyor anneyi bir eli bikini bölgemde dışarıdan net görünüyor sol taraf şişmiş oynatıyor bide😅 ayaklarıda kaburgama baskı yapıyor saatlerdir nefes almakta zorladı beni bugün 😅
Merve3855 Best11 ay benimde son 40 ve gerçekten geçmek bilmiyor zaman😂 sanki bu haftalar bu aylar daha da zor geçiyor gibi geliyo bana hem fiziksel hemde ruhsal olarak
Sonay-34 Kndmr son 26 daha belli değil doğum şekli :( bugün gittik haftaya çatı muayenesi yapacağız deid )
Kndmr Sonay-34 bende haftaya gidicem bakalım ne dicek bize rabbim yardımcımız olsun bir solukta kurtulmayı hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻🥰 hazırlıklarınız bittimi 😌