ebruus ya sacma olabılır ama appye benegımın😻ustunde su reklamı cıktı nasıl kapatcam onu sızdede oldumu
Mom5444 ebruus bendede oldu 1 saat içinde kendi kendine kayboldu adminler normal dedi ☺️ Bende bu ara normal reklamlarda çok çıkmaya başladı.
gulsum97 Kızlar happy mom’da sizinde ekranlarınızda bebeğin fotoğrafı olduğu yerde reklam koyuyorlar mı benim sürekli bişeyler geliyor bebeğin nasıl büyüyüp şekil aldığını göremiyorum halbuki uygulamam güncel bana yardımcı olacak var mı
MDT gulsum97 o değil de yorum yaparken ya da forumda gezerken şu salak oyunun videosu çıkmaya başladı sinir oluyorum. Happymom reklam alarak hiç iyi bir şey yapmamış bence uygulamadan soğuma ve kullanmama sebebi resmen.
mlkkk ebruus gulsum97 bende şimdi denedim olmuyor evet dünki reklamını filan ben öyle kaldırıyordum hatta gündüzde öyle kaldırıyordum şaşırdım
gulsum97 Hangi telefonları kullanıyorsunuz acaba onunla alakalı mı görünüşe göre arkadaş yukarı kaydırınca gider diyor ben iPhone kullanıyorum ama yok gitmiyor denedim dediğini