Meloss37 Merhaba kızlar arkadaşımın hcg sonucu 0.665 çıkmış ne demek normalde <0.100 çıkıyormuş bu ay 0.665 çıkmış ben pek anlamıyorum ben doğum yaptım genelde doktor takipliydim pek hcg felan baktırmadım
mlkkk Meloss37 önceki çıkan0.100 den küçük yani 1bile değilmiş yine bu çıkanda 1değil ama 0.100den büyük olduğu için öyle göstermek yerine direk çıkan değeri yazmışlar
afrasil Meloss37 negatif değer bir anlamı yok yani . Hastalerin kendi referans değerleri var farklılık olabiliyor
Meloss37 mlkkk adet düzensizliği varmış sanırım 1 2 aydır bazen erken bazen geç oluyor gibi Bişeyler dedi
Pcosluhayat Meloss37 adet düzensizliği varsa pco dan şüphelenmos olabilir doktorunuz. Erkeklik hormonu tahlillerize ve alttan ultrasonik görüntünüzü de isteyin kesin tani icin
Meloss37 Pcosluhayat söylerim o erken gebelik testi yapıyor hemen ince Bi 2. Cizgi çıkınca kan verip o sonucu alıyor oda şaşırdı pozitifken negatif olması
Pcosluhayat Meloss37 erken gebelik testlerinde yanilma payi oluyor ne yazik ki birçok kez duydum bunu. En garantisi regl gecikmesi sonrasi tekrar kan vermek🤩✌️