Melikesvm Kızlar acık konusucam ılk hamılelıqım bılmıorım 36haftamdayım lavoboya gıdıp ıdrarımı yaptıktan sonra telrar su gıbı bıse gelıyor ıdarar yapma gbı normalde az az gelıyordu buqun bıraz fazla geldı gbı su gelmesı omu oluyor.
Merveligibi Melikesvm canım bendede aynısı oluyo sormak lazım tabi ama bende idrar diye cok önemsemedim bide çok sıkışık oldugunda veya idrarırımı tuttugumda daha cok oluyo sonradan
Mavisannesi2 Melikesvm özele gidiyorsan bence hemen doktorunu ara bilgilendir devlete gidiyorsan da acile git bebepin suyu biter anlamazsın sancım yok diye belki sezaryen yaparlar belki suni sancı verip normal doğum başlatılar her türlü git sen
Melikesvm Mavisannesi2 ama sey ıdrar gbı geldı su normalde az gelıordu bıkac damla gıbı busefer normal ıdrar gıbı geldı bebegım hareket edıor yıne
Fgnaldmr06 @Melikesvm bende de öyle oluyor bazen. Dikkat ettim uzun süre tuvalete gitmezsem öyle oluyor. Tuvaletim Azar azar geliyor en sonunda bitti sanıyorum yine de geliyor ama tutamıyorum gibi kendi kendine geliyor. Muayene olunca yenıden buraya yazarsan sevinirim ben çok telaş etmedim ama önemli bi durumsa bende hemen doktorumla irtibata geçeyim.
Melikesvm Fgnaldmr06 suan doktordayım amalıyata gırmıs ben sorım muane olunca sıze donus yapocam tekrar
Melikesvm Merveligibi valla ben gıdıyorum yapıyorum kalkınca tekrar gelıor bı doktora sorucam buqun bakım nedıcek