Berraeray1 Hanımlar eşi varikosel ameliyatı olanlar doktorun tavsiye ettiği vitaminden hangisini kullandınız ve faydasını gördüğünüz vitamin oldu mu?
Pcosluhayat Berraeray1 varikosel ameliyatı olmadik ama proxeed plus kullanıyoruz 2. Ayimizdayiz 1 ayda sayi ve hızda çok faydasini gördük
Kubiss00 Benim eşim ameliyattan sonra ağrı kesici kullandı sadece 3 ay deneyin olmazsa ilaç kullancaksın dedi şükürler olsun ilaç kullanmadan hamile kaldım şuan 8 haftalığız 😊
Berraeray1 Kubiss00 ya maşallah Sağlıkla büyür inşallah 🤲🏼 Bana da nasip olur bizim daha 1 ay olmadı ameliyat olalı 😂
Berraeray1 Pcosluhayat yaa bize de bir ara o ilacı doktor önermişti 1 ay kullandı eşim ama o zaman test vermemişti şimdi doktorun önerdiği bir ilaç var onu bitirsin bu ilacı alacak bakalım hayrını görürüz inşallah 🤲🏼🌹
Pcosluhayat Berraeray1 Bize de önce arkadaşım @afrasil önerdi sag olsun ,sonra da gittiğimiz 2 doktor da söyledi öyle olunca karar kaldik. Promitol men i de oneriririm ama Türkiye de satışı yok su ara demişlerdi. İsterseniz onu da bir araştırın. Sifa olur hepsi de umarim🙏❣️