Pnaraga Amaa tabiki hiç 1 gibi değil çarşamba günü tekrar kontrolüm var tam 40 haftalık oluyorum ankara şehir hastanesine gidiyorum becati hocaya acaba dıyorum suni ile başlatın artık desem yatışımı yapar mı🤔
Pnaraga Balbocegi_ muhakkak oyle ama ALLAHIN gücüne gitmesin tabi bugünümüze şükür tabi ama artık yürüyemıyorum ağrılarım oluyo ve kilo alması devam ettikçe normal doğum zor gibi gözüküyo o yüzden isteğim aslında
Balbocegi_ Pnaraga hicbir belirtim yok 1haftadir bebek toplaniyor acayop agrim vardi bagirsak olabilir dedi kabizlik ilacina gectik ins bu geceden sonra duzelirse gayet iyiyim canim
Shufe Biz de son 1 oldukk 🥳 Tansiyonum yüksek seyrettiği için çok beklemek istemiyorum demişti en son ki kontrolde doktorum yarın yine kontrolüm var hiçbir belirtim de yok benim de büyük ihtimalle yarın doğumu suni sancıyla başlatacak
Shufe Pnaraga bugün muayene etti 1 cm açıklık varmış suni sancı için yarına kadar bekleyebilirim ancak dedi biraz önce yarım çay bardağı kadar kahverengi lekeli su geldii yarın tam 40 hafta oluyoruz hayırlısıyla gelselerdi bir🙏🏻🙏🏻
Pnaraga Balbocegi_ maşallah🧿 erkek çocukları geç gelir dıyolardı zaten 😀benmde erkek bakalım keyfleri nezaman gelecek