Buse2a Ya kızlar devlet hastanesinden bir türlü randevu alamıyorum kadın doğumdan bunun hilesini bilen varmı alanlar nasıl alıyor gerçekten merak ediyorum
Kades2605 Buse2a merhaba canım MHRS den talep oluşturuyorum randevu açılır açılmaz bildirim geliyor hemen alıyoru
Merall12 Buse2a genelde pazartesi öğlenden sonra saat 16.00 da hemen alabiliyorum sizde hafta içi saat 16.00 da almaya çalışın illa pazartesi şart değil diye düşünüyorum
Buse2a Kades2605 Kades2605 teşekkür ederim canım önce denedim ama bi sonuç almadım birdaha deneyim bari peki hemen açılıyormu yani mesela haftaya almak istiyorum ben
Kades2605 Buse2a rica ederim canım ama zaten hemen olmuyor bak ben bugün açtım talep ne zaman çıkarsa alacağım başka türlü İnan gerçekten almak cok zor hangi hastaneye almaya çalışıyorsun
Buse2a Balbocegi_ malesef bizm burdakiler köpek gibi içeri bile almıyor sıran yoksa sora alabilmen içinde 7 de hastanede olup isim yazman gerekiyor
Buse2a Kades2605 ara sıra talebemi bakıyorsun canım yoksa bildirimmi geliyor karaman eğitim araştırma
Kades2605 Buse2a numaram da var orda canım açılır açılmaz mesaj da geliyor bildirim de ama bildirimin bazen gelmediği oluyor ama mesajla sürekli geliyor alıyorum bende inşallah alırsın canım
Huzurmelegim_28 15 günde bir açılıyor bazen iptal eden oluyor ama ara da bi bak ben gün aşırı bakarken denk geldim aldım