iremibrahim 32 haftalık olduk an itibari ile bugün kıyafetlerin etiketlerini kestim yıkamaya başladım ilk battaniyeleri attım şimdi beyaZları sabaha ütülerim dolabım yarın gelcek sizin haIrlıklar me durumda annelerim ❤️💙🎈👼🏻
Buketkucuk iremibrahim bende 30.haftamda aynen dediklerini yapıp yerleştirmiştim, şimdi 38+1 haftalığız doğumumuzu bekliyoruz hayırlısıyla 🌸🙏🏼
BNNRTNCKLC iremibrahim 31+5 haftalık herşeyini yıkayıp ütüledim dolabını düzenlendim çok şükür bitti 🌸🤍 Sıra bende artık pijama vesaire onları ayarlamam kaldı 😊
Minnosannem12 iremibrahim herseyi hazır odası kuruldu kıyafetleri yıkandı utulendi yerleştirildi halısı ve perdesi kaldı onlarda bu hafta insllah hal olucak bez ve hastane cantasi hazırlanacak 😊❣️
Zhrblt iremibrahim aayyy başlığı okuyunca aklıma yengem olacak kadının bebeğin eşyalarını makinede 90 dereceye atıp elbiseleri mafettiği geldi aklıma😅😅😅
iremibrahim BNNRTNCKLC bende şimdi beyazları astım sabaha dolap gelcek dolabı silerim güzelce kıyafetleri ütüler yerleştiririm artık ❤️
BNNRTNCKLC iremibrahim Oh mis gibi kokmuştur 🌸şimdiden hazır ve tedbirli olmak iyidir sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻🤍
Gozdeku Zhrblt 😱😱😂😂 bence 90 dereceye getirince makine emin misiniz diye sormalı 😂 nasıl yapmış onu kaç saat yıkamıştır makine onları 😱
merviskoooo iremibrahim biz de 31+4 olduk hamdolsun dolabımız geldi kurmuştuk iki gün kıyafetleri yıkadım şimdi de sahura kadar ütüleri yapıvereyim dedim ama ay ne zormuş minik minik bir sürü ütülüyorum ütülüyorum bitmiyor sırtım belim koptu pes ettim yarın devam edicem artık rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize
iremibrahim merviskoooo amin inşallah benımde bel ağrıları cok fazla iyice ağırlasmadan yapayım dedim bide tam kapanma geldi ablam yardıma gelecekti normalde iş başa düştü attık
merviskoooo iremibrahim ben de kendimi enerjik hissediyorum aslında ama bi işe başlayınca belim kalçam bacaklarım hemen başlıyor feryat etmeye. Biz belki çarşambadan memlekete gider kısıtlamayı orda geçirirz o yüzden yapıp kenara koyayım dedim dönüşte artık 35 haftalık oluyorum eleyemem diye
Zhrblt iremibrahim bende öyle yaptım valla yengem kıyafetleri bi çıkardı cağnımlar fiyonklar felan hep sökülmüş çıkmış kendi diktiydi sonra 😅🤷♀️
miskokulum1 iremibrahim 35′e giriş yaptım ve daha kıyafetler hazır değil 🤷♀️ 2 gün sonra kontrolüm var, sonrasında hemen başlicam inşallah 😇
iremibrahim miskokulum1 benım erken doğum riski olduğu ıcın 32 ye kadar bekledım artık yapayım dedim sata göre 22 hazıran doğum ama doktor Mayıs sonu Haziran başı alırım dedi
miskokulum1 iremibrahim benim de aynı. Mayıs sonu haziran başı gibi dendi. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😇