Arya92 Zeytininpeyniri anladım canım inşallah hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına.eger dogmazsa biz p.tesi karar vericez kısmetse muayeneden sonra
Aygl1996 Zeytininpeyniri canm benimde çarşamba günü yatışım yapılacak. Sumi sancıyla başlatılacak doğumu. Benim aklıma meryem ana otu geldi. Onu deneyecm
Deniz_destan_can Deniz_destan_can Aslında otu yanımıza alsak hastanede mi koysak🙄 Suni için yatış yaparız dimi. Kafam karıştı 😀
Asenaumutkaan Zeytininpeyniri Cnm ben iki çocuğumu da suni sancıyla doğurdum suni sancıyı takıyorlar ve açılmana göre hareket ediyorlar ama o kadar şiddetli sancı olmuyor tabi senin oralarda ki 👩⚕️ doktorları bilemem
Zeytininpeyniri Deniz_destan_can olabilir bak hastaneye gdince mi koysak acaba ama sancı olacak mı oda var 😊
BaharDovletowa Merhaba kızlar bende sunı sancıyla dogum yaptım ve 2 saat sacı çektim 10 dakıkada dogurdum baratılacak bişey yok yada korkulacak normal dogum önererim sezeryana karşıyım hep tabi saglık durumunız müsaitse normal derim ve hemen ayaga kalkabilyorsun.
Erkekannesiiii deletedmom28 nasıl bı zarar ? Artık agrilarim o kadar artmıştı ki hiç birşeyi gozum görmedi
NekwaSultan Herhangi bir tehliken yoksa bekle. Ben 42 de tamamen normal doğum yaptım yoksa onca sancıyı çektirip sezeryani yapıyolar insansa!
Sebnem44 Zeytininpeyniri yok canım erken davrandık sancı yada suyumun gelmesini beklemedik 39+3 te yaptım doğumu şuan bebeğim sağlıklı elhamdülillah 🤗💕