Beggyy Herkese merhaba. Şeker yüklemesi özel hastanede fiyat ne kadar ?? Yakın zaman da yaptıran oldu mu
Momhappy8 Beggyy Ben özel kliniğe gidiyorum bugün yaptırdım. 50 gr 60 tl verdim. Arkadaşım özel hastanede yaptırmıştı 100 lira vermişti
Omerhatice Mymoom şeker yuklemesini saglik ocakları yapmıyor diye biliyorum Sadece kandan şekere bakiyor diye biliyordum ben ama içecek verildimi orda size
Mymoom Omerhatice eczaneden 15 tl ye karışım aldım. Sabah 8 de aç karnına gidip kan verdim. Sonra içtim 1 saat aralıklarla 2 kere daha kan verdim 2 gün sonra çıktı sonuçlar. Tüm kan tahlillerini sağlık ocağında yaptırabilirsin
Demet84 Omerhatice ben de sağlık ocağında yaptırdım sadece 50mg olana bakıyorlar. Eczaneden kutu olan şeker içeceğini alıyorsunuz kendiniz. Benim drum sadece 1. Saate baktır demişti. Açken ölçüm yaptılar sonra 1. Saat ölçümü yapıldı sadece
Aysun1983 Beggyy 27 TL ödeme çıktı vezenede ki kızda şaşırdı,bizde bu fiyatta bir hata var diye 😃ama 27 ödedim
Balarisi23 Beggyy bende 25. Haftadayım bugün doktorum kontrolde şeker yükleme testi istedi 75 gram nasıl yapılıyor aç mı tok mu
Omerhatice Uerdem benm kendi sağlık ocağım yapmıyor canim sormuştum ondan dedim sanirim hepsi bir değil 😊
Omerhatice Mymoom benm kendi aile hekimim biz onu yapmıyoruz dedi hatta tokluk şekerine bile bakmıyor açken kan veriyoruz sadece o kdr canim
es_aybala Beggyy sağlık ocağındaki ebe boşuna hastanede kalabalıkta bekleme burda yaparız şeker yüklemesi dedi