Ayisigi45 Merhaba regl olmama 8 9 gün kaldı ve sürekli sol kasığımda şiddetli sancılar olup çıkıyor akıntı arttı düşünmüyor değilim acaba diye acele etmekte istemiyorum ama heves işte napsam kızlar test yapsam çıkar mı
Meryemce92 Ayisigi45 benimde adetime 9 gün kala yaptım erken gebelik testiyle negatif çıktı. Sabırsız davrandım biraz.
Merve2697 Ayisigi45 canım adetime 5 gün kala erken gebelik testlerinden aldım 2 farklı markanın ve negatif çıktı. Regl im 1 gün gecikti normal bir marka normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı . O yüzden hevesini kırma. Heycanını çok iyi anlıyorum ama regl in en az 1-2 gün gecikmesini beklersen daha iyi olur senin için♥️
gamzosgamzos Ayisigi45 tamamen döllenmeye alakalı zamanında yumurtladıysan çıkmaz ben kızımı adetime 1 hafta kala ucuz test ile öğrenmiştim ama doktor kontrolünde yumurtlama takibindeydim baya erken yumurtlamıştım
gizemozdemir90 Ayisigi45 1 hafta filan gecmesini beklemenize gerek yok. Eczaneden erken gebelik testi alip adete 3-4 gun kala yapabilirsinizi
secoz Ayisigi45 benim 18 martta regl olmam gerekiyordu normalde ana kasıklarımda batma yanma vardı 4 martta yani 14 gün önce test yaptım pozitif çıkmıştı 😂 işin ilginç yanı kontrol hapı kullanıyordum 😂😂😂
Bsraao Ayisigi45 ben adetime 10 gün varken test yaptım her sabah çıkmadı tabi . Bu gün sabah adet 2 gün gecikti ve silik çizgi gördüm 🙂🙏 tabi inşallah nasip olur hepimize bende tam emin degilim. Daha kan vermedim
Mom053 gamzosgamzos ben adet günü gecesi test yaptım 130 çıkmıştı. Yumurtlamam zamanında mı olmuştur sizce
gamzosgamzos Mom053 bence zamaninda yumurtlamissin canim kızımdan önce kaybettiğim bebegimde adetime 2 gun kla 60 çıkmıştı adet günü 140 larda çıkmıştı