2minisinAnnesii Kızlar 23+1 deyim ikizlere hamileyim 7 kilo aldım sizler nasıl ilerlediniz paylaşırmışsınız
Rerere 30+0 çift yumurta ikizlerine gebeyim 15 kilo aldım bugün kontrolüm var bebeler kaç kilo onu öğrencem
2minisinAnnesii kuzucumoglum ne kadar güzel de doktor kızmıyor mu benim ki çok azarladı çok az kilo aldın diye
boncuk_anne 2minisinAnnesii bende 23+2 yim 6 kilo aldım diye doktordan fırça yedim bu hızla kilo alınmazmıs daha bundan sonrası için dahada agırlasacaksın tasıyamazsın aynı bedende 3 kişiyi vs diye.59 la hamile kaldım şuan 65 im🤦🏻♀️
kuzucumoglum 2minisinAnnesii azarlamaz olur mu sen nasıl hamilesin dedi bu hftalarda en az senin 3-4 kilo almn gerekirdi dedi yiyorum aslında ama niye alamıyorum bilmiyorum
Rerere 2minisinAnnesii kilo ya çok takılmıyor sanki açıkçası güzel de besleniyorum ama bir türlü bebeklere kilo aldıramiyorum. Şuan nst ye bağladılar sancı var mı ona bakacaklar
kuzucumoglum 2minisinAnnesii biri 21 haftalikken 300 gram diğeri 400 du 2 hfta geri geldiğini söyledi 300 Gr olanın
2minisinAnnesii boncuk_anne ya her doktor farklı demekki dediğim gibi benim kide azarlıyo her seferinde özellikle kilo soruyo hep almamı istiyor ve zayıf biri değilim yani anlamadım 🤷🏼♀️
Meleklerimmm3 Bende ikiz annesiyim hamileliğim boyunca 14 kilo aldım 37+4 doğum yaptım 2320-2520 doğdular
2minisinAnnesii kuzucumoglum protein ağırlıklı beslen her sabah yumurtanı mutlaka ye kilosu önemli değil yeterki sağlıkla doğsunlar