Meryem19766 Haftamıza girdik ve eşimle kızımıza “Elif Erva 🌸” ismini koymaya karar verdik🥰 Ervanın anlamı çok hoşuma gitti Peygamber efendimizin halasının ismi aynı zamanda hz. Osman’ın annesinin ismi . Susuzlara su veren letafet ve güzellik Sahibi kadın demekmiş sizce nasıl 🥰 var mı bu ismi kızına koyan anneler 🥰
cgdm-trzi Meryem19766 bebeğimin cinsiyeti kız olsaydı Begüm Erva koyacaktık 🌸 İlerde koyarız inşallah şimdi oğluşumuzu bekliyoruz nasip olursa 👶🏻♥️
Meryem19766 Dilan2912 hayırlı olsun Gökçe erva da çok güzel 🌸 herkes niye iki isim koyuyorsun ne gerek var diyor moral bozuyor 🤷🏼♀️
Dilan2912 Meryem19766 bize de öyle denildi tek isim daha güzel falan gibisinden biz hangisini severse onu kullanır dedik 🌸
mavi_kelebek467 Meryem19766 biz de tek isim düşünüyoruz neden iki isim koymuyorsunuz diyorlar. 😂😂😂 Her türlü illa bir şey diyorlar takmamak gerek. 😂😂
Dilze0204 Dilan2912 Teşekkür ederim Bu arada elif Erva ismi çok güzel olmuş kız kardeşimin adı elif olmasaydı bende düşünüyordum 😊
Meryem19766 Dilze0204 Ahsen Erva bence de kulağa daha hoş geliyor bizim ailede Ahsen ismi var olmasa düşünebilirdim kibar bir isim 🥰
duygulilom Bende çok Amine Göksu ismini istedim ama kayınpederim Sıla olsun dedi ilk torunu olunca kırmadık :) Sıla olacak inşallah 🌸