Eymenbby4 Kızlar elim bugün bana lcw hamile pantolonu almış biri 38biri 40beden ikisinde giydim oldu normal bedenim 36 zaten şuan 3aylık hamileyim ilerki zamanda dar gelirmi göbek kısmı likralı zaten rahatsız etmez fişi almamış bir şeyi iade edince de üzülüyor
EmineYavuzhan1 Eymenbby4 Bende aldım canım 40 beden aldım üstleri zaten penye rahatlıkla olur doğuma kadar sana normalde 46 falan giymem lazım benim 😂😂
umaydurununannesi Eymenbby4 bende normalde 36 bedendım 40 beden aldım bır ay once suan 30 haftalıgom alt hafıg bol ama gobek tam gelıyo
mlkkk Eymenbby4 hamile pantolonların göbek kısmı ayarlamalı zaten canım önemli olan bacaklarının sığması ben 40bedenken hiç kilo almama rağmen bacaklarım şiştiği için pantolonlarım bacağımdan geçmiyordu hamile pantolonu aldım bi beden büyük göbek kısmında sorun yok ama aldığımda bacak kısmı bol oluyordu artık oturmaya başladı
_gmzee Eymenbby4 ben lcw den hamile pantolonumu aldığımda 14 haftalık felandım. O zaman 38 beden tam olmuştu 40 beden ise bol geliyordu. Ben 40 bedeni tercih ettim iyi ki de öyle yapmışım. Şuan 26+4 oldum ve 40 beden tam oluyor. Tabi bi süre belimden biraz düştü ama sonra tam oldu. 38 alsam şimdi dar gelirmiş. Bence şuan tam olanın 1 beden büyüğünü alın derim ilerleyen zamanları düşünerek..
Eymenbby4 EmineYavuzhan1 giyerim ozaman ya şuan 4aylık olmaya az kaldı rahat oluyor bi süre idare eder yazın göbek açılma durumundan kurtulurum 😌
Cigdemss Eymenbby4 eğer çok şişmezseniz ödem vs. Kilo alımınız normal giderse olur. Ben 34 bedendim. 36 hamile kot pantolon aldım. 8. Aydayım hala giyiyorum. Belki son bir kaç hafta olmayabilir.
Eymenbby4 Cigdemss ilk gebeliğimde 7.ayda çok şiştim ödem 8.ayımda başladı bunda sa aynısı olursa bi süre giyerim pantolonu 😂
Bilge44 Eymenbby4 Göbek kısmı zaten penye oluyor beden büyüse de oluyor ama benim bacaklarım inceydi şimdi 30 haftadan sonra kalınlaştı ben de şaşırdım bacak ve kalça kız bebekte büyür derler doğruymuş. 🤭Bacak kalınlaşmasına karşı bir beden büyük olması faydalı olur👍🏻😍
Eymenbby4 Bilge44 benim ilk gebeliğim erkek di bacaklarım çok kalınlaştı ve ayak numaram büyüdü hala geçmedi şuan 2.gebeliğim hayırlısı olsun bakalım
Bilge44 Eymenbby4 Belki de cinsiyetle ilgisi yoktur hamilelik bu işte illa şekil şemal değişiyor hepimizde.🤭🤭🥰🥰
Buketkucuk Eymenbby4 ben hiç kot keten falan almadım hep esnek kumaş, tiril tiril şeyler aldım L beden tam oluyor 38+1 haftalığız 🌸💗
Minnakkannesi Eymenbby4 kardeşimde 40 beden almış normalde 38 benden giyiyor bol bile geldi hala bol 31 haftalık hamile. Göbek komşu esniyor bol gelmez sanmıyorum bacağımıza aşırı kilo almazsanız. Lc hamile pantolonunun kalıbı biraz bol. Ben defactodan aldım 32 haftalığım ilk gebeliğimden beri giyıyorum
nazkeve normalde 38 bedenim ama 42 beden aldım zaten ayarlanabiliyor bol olmasında sakıca olmaz bence.
34_21_23 Eymenbby4 ben sadece bir beden büyük aldım 36 giyerdim 38 aldım. Zaten likralı her türlü bacakları sarıyor göbeği de ayarlamalı hiç sıkıntı olmuyor
minikbaby06 Eymenbby4 o gebeliğin ilerlemesine bağlı normalde 36 giyiyordum hamile pantolonumu 38 aldım 37. Haftadayım hala giyiyorum çünkü kilo almadım mide sorunumdan dolayı yiyemedim birşey sadece göbeğim var göbeğini de kendiniz ayarlayabiliyorsunuz
maviscik77 Ben kendi bedenim aldım yukarısı zaten ayarlanabilir oluyor önemli olan bacak , alt tarafımdan hiç kilo almadığım için böyle tercih ettim fiziğinize göre değişir tabi