Tuuuuu Aldığım bütün marka peynirlerin içeriğinde koruyucu var yazıyor. Gebelikte bebeğe zarar vermez mi ? Ne yapmam lazım peynir yemem mi gerek
gizemozdemir90 Tuuuuu peynire gelene kadar iceriginden emin olmadigimiz neler yiyoruz. Bence bu kadar abartmayin yiyin peynirinizi😌
Gozdecaner Tuuuuu tukettigimiz her gıdada koruyucu madde var neredeyse o kadar çok takma hicbirsey olmuyor o kadardan canim
EmineYavuzhan1 Tuuuuu Valla ben Torku sütaş sek hangisi gelse alıyorum hiç bakmıyorum herşeyde katlı var 😔
Tuuuuu EmineYavuzhan1 torku marka kaşar peyniri ve beyaz peyniri aldım bugün . İçeriğine bi baktım koruyucu var . Gebelikte peynir tüketmek faydalı fakat koruyucu bebeğe zarar vermiyor mu🙄
EmineYavuzhan1 Tuuuuu Ben böyle çok düşünmüyorum canım sakınan göze çöp batar diye bi söz var ben devamlı Torku süt ve peynirini alıyorum kaşarı da Kars kaşarı alıyordu eşim
Lulemom Tuuuuu pazardan aldığımız sebzeler meyveler bile ilaçlı. Yediğimiz peynirdeki koruyucuya gelene kadar bilmeden yediğimiz çok şey var. Ama o kadar takılma. Yoksa yicek hiç bişi bulamazsın
Uerdem Tuuuuu bu post ciddi mi😅 pazardan aldığımız ürünler ne kadar organik? Kullandığımız çoğu şeyde katkı maddesi var. Bulasiklarimizi deterjanla yıkıyoruz o da doğal değil? Bence bu kadar kasmaya gerek yok🤣
Gizem_lina05 Tuuuuu bence abartmayın herseyde var katkı maddesi bunu düşünürsek hiç bişey yiyemeyiz ben hiç bişeye bakmadan alıp yiyorum valla
EmineYavuzhan1 Tuuuuu Valla canım bizimde çok çabuk bitiyor biz şimdi memleketten özel bi kadına yaptırdık kilosu 45 liradan 40 kilo kadar deleme ve çeçil karışık kaşarı da ordan söyletiriz çok iyi oluyor evde de peynir olmayınca çok büyük eksiklik 😂
Attbianne Tuuuuu instagramda gıdamühendisianlatiyor diye bı sayfa var orda koruyucu içermeyen peynirleri her yiyeceği söylüyor çok var koruyucu içermeyen ürün