momsboys Kızlar sonunda 2 ayım kaldı. vakit hiç gecmiyor şimdi bide tam kapanma geldi😱 nasıl gececek bu günler ya. yürüyüşe baslamıstım onuda yapamacagım 🥲
Busra2706 momsboys benim de son 61 bir yandan çok hızlı geçiyor gibi diğer yandan hiç geçmiyor gibi tuhaf 🙂
momsboys Gozdecaner yaa kuzum 😭 ben 26 hazirandayım ama keske yarın dogurcam olsam tam kapanma gelmeden😅
momsboys Busra2706 kesinlikle öyle bi yandan vay be diyorum 2 ay kaldı bi yandanda sanki 2 3 senedir hamileyim 😅😅
Fatosdvrc momsboys benm son 9 bugun yarin dogcak 1 cocugum var napmaya calisiyosalar insanlari ne hale soktu resmen insanlari sefalet icine mahkum ediyor tabi kendisinin para sıkıntisi yok
momsboys Fatosdvrc haklısın canım çok gec alınmıs bir karar oldu. seyahat yasagı ise en kötüsü annesi kayınvalidesi sehir dısında olanlar için
Fatosdvrc momsboys smdi dogumumuz olsa kimse gelemicek insanlar ne halde kimsenin umrunda degil sadece karar aliniyor
momsboys Fatosdvrc ne yazıkki öyle artık bizler ve bebeklerimiz saglıklı olalımda bizimde nasibimiz kaderimiz böyleymiş