Bebekveannesi_ 4 haftalık gebeyim ve kanamam var Dr gittim progestan ve diofen diye vitamin ilacı verdi kullanıyorum düşük tehlikesi var diye dikkat ediyorum sürekli yatıyorum ama az az kanama devam ediyor ve bel ağrım çok aşırı ne yapmam gerekiyor desteğinize ihtiyacım var sürekli uzanmama rağmen bel ağrım aşırı
Sedyas Bebekveannesi_ benım ilk haftalarda kanamam sayılmaz ama kahverengi pembe arası leke gelmıstı doktoru aradığımda normal demıstı ama yine de pruloton iğne verdi alıp saglık ocagında vurdurdum sonrasında gecmıstı progestan da kullandım yine de Bı doktora gorunun bence
[silindi] Bebekveannesi_ canım haftan küçük biz ne desek Allah’ın istediği olur , inşallah bebeğin sağlıklıdır sana sımsıkı tutunur yapman gereken bol bol dua edip stresi azaltman Allah yardımcın olsun 🤲🤲🌸🌸
Buketkucuk Bebekveannesi_ bazı gebeliklerde kanama görülebiliyor, progestan kullanın bolca dinlenin inşallah sağ salim atlatırsınız bir an önce bu süreci🙏🏼
Nursen099 Bebekveannesi_ bende de kanama olmuştu ama leke şeklinde 15 gün. Progestan kullandım 10 gün sonra durmuştu Sürekli yat sırt üstü van verecek olan Rabbim bol dua et ve sitres etme kalbini ferah tut yoksa sitres daha çok etkiliyor hep iyi düşün Allahın izniyle tutunur o annesine ❤️
Bebekveannesi_ Sedyas Dr göründüm benimde kahverengi geldi zaten ulutarsyondada kendini gösterdi ama yinede yarın gideceğim inşalh yine
SenaKoputan Doktorun ne dediyse onu yap cnm. Bol bol istirahat etmeye çalış. Hareketlerini kısıtla bir süre. Ve o ilaçları düzenli iç. Hayırlısıyla geçer inşallah. Rabbim şifanı versin.
Bebekveannesi_ SenaKoputan Allah razı olsun sağolun müminin mümine duası daha çok kabul olurmuş dua edin lütfen
Cankus Canim benimde 6+2de kanamam oldu vajinadan progestan ve 3gunde bir pruloton depot iğne vurdum doktor devamli uzanicaksin dedi ben sadece tuvalete kalktim 12 haftaya kadar arada kanama şeklinde kahverengi lekelenmem devam etti dikkat et inşallah birsey olmaz bebek sağlıksız ise zaten düşer vücut kabul etmez ama sağlıklı ise Allahın izni ile birsey olmaz korkma bel ağrısı gelince bende çok çektim o ağrıyı doktora sorunca normal hamilelikte olur dedi ama belli bir süre sonra geçiyor korkma
Bebekveannesi_ Cankus çok teşekkür ederim tek tesellim yeni olmasına rağmen kendini ulutarsyonda gösterdi ama bel ağrım aşırı
Cankus Bebekveannesi_ bel ağrısı icin başta yapacaklari birsey yok ama 12.haftadan sonra magnezyum ilaclari veriyorlar onlar çok iyi geliyor bende şükür kalmadı bel ağrısı inşallah seninde geçecek canım sabret bol bol uzan sakin stres yapma
GulcanDongel 6+2yken benimde yoğun kanamam olmuştu, serum proluton iğneyle kanama kesildi hemen, progestan kullanmaya devam ettim, ikizlerim olacaktı kanama sonucu 6+5 haftalıkken kaybettim..şükür diğeri yaşıyor 12+1 olduk.
Bebekveannesi_ GulcanDongel bana sadece progestan ve diofen verdi ve o yerleşme kanaması dedi dikkat et. Dedi ama bel ağrım aşırı
GulcanDongel Bebekveannesi_ yerleşme kanaması olur mu inan bilmiyorum ama, benim rahim. bebekleri dışarı atmaya çalışıyordu.
ElfElfElf Merhaba benimde 5 haftalıkken başladı ve çok yoğundu doktorum önce 2 gün yatış verdi progesteron ilaç , pruloton iğne serumlar verdi biraz azalma oldu eve gönderdi daha sonra daha kötü oldum ve 3hafta hastanede yattım ve tedavim orada devam etti 1 haftadır evdeyim birçok ilaç ve iğne kullanıyorum Rabbim yardımcınız olsun canım
balbocegim27 Bebekveannesi_ canım ilaçlarını kullan dua et istirahat et bol bol benim de kanamam oldu fitil verdi Onu kullandım ama 1 2 gün anca yattım sonra kalktım sağlıklıysa yiyecek ekmeği varsa bu dünya da bisey olmaz ama sağlıksız bi gebelik se sağdan sola da dönsem vucudum bu hamileliği kabul etmez dedim şükür ki benimle şuan alacak nefesi varmış demekki iyiyiz ağır kaldırmıyoruz kendimi zi çok yormadan dikkat ediyoruz