EymenAli21 Bebeğiniz için hangi lifi yada sünger tercih ettiniz hangisi en doğru olanı fikirlerinizi alabilirmiyim ona göre alicam bende😊🤗
EmineYavuzhan1 EymenAli21 Ben geçen gün A101’den aldım canım %100 ipek yumuşacık el içine geçirilenlerden denk geldim aldım öyle bi bak istersen vardır daha kullanmadım ama inanılmaz yumuşak
Mores EymenAli21 annemin ördüğü elim kadar olan lif işimi görüyor. Zaten hassaslar çok bastıramıyorsun 🤗🥰
EymenAli21 Mores bu mendillik ince tülbentle de yapiyolarmis yumuşak oluyo ve çok güzel kopuruyo diyolaaaa 😊
EymenAli21 ozge8- çok mantıklı buda aslında biters bı duzmu ordunuz nasıl yaptınız küçük bişi olur zaten cabukda biter bunuda düşüncem👍🤗
Sedagmlksz EymenAli21 ben de arıyodum ama sonra almaktan vazgeçtim yenidoğanlarda kullanımı önerilmilhomuş ilk aylarda ağız mendili kullanıcam bu amaçla
EymenAli21 Sedagmlksz teni hasass oluyo ya oyuzden lifmi sungermi hangisi doğru olur bilemedim alerji bişi yaparmı diye doğal süngerler var trendyolda ama nasıldır onuda bilmiyorum hiç
gullcannn EymenAli21 Sakallı ipler varya yumuşacık. Bebegin teni için çok güzel. Annem örmüş birde el gecirmeli örmüş rahat yıkayalım diye. Sen düzde örebilirsin hiç farketmez en güzeli o süngerden falan daha yumusak ve iyi temizler
Eylulunannesi-2 EymenAli21 e bebekten aldm cnm doğal sünger ms geldi yumusck begendm. Bilemedm baska lif sünger nasıl olmalı ama… Kendi örende var ben onlarıda cok tatlı buluyorum. Sonucta bebişe zarr vermesn yeter
gizemozdemir90 EymenAli21 chicco nun sungerini aldim, ben ilk aylarda bebek yunu de olsa orgu lif kullanmam.