2prensesannesi1 Kızlar hatırlayanlar vardır teyzem için dua istedim sizden kanser hastası bugun sonuçları çıktı bütün karnını kemiklerini ileiğine kadar sarmış kanser 😢😢öyle kötü bi durumdayız ki öyle canımız acıyor ki. 😢😢😢😢😢😢😢😢😢
mayamca 2prensesannesi1 Allah teyzenize ve bütün hastalara sifalar versin. Teyzeniz de iyileşir inşallah bir an önce 🤲🌸
N-h-e123 2prensesannesi1 Allah şifa versin benimde babam aynı şekilde midesi alındı hatta . Moraliniz bozmayın herşey allahtan bunlarda bi imtihan rabbim sabrını versin inşallah 🌹🌿
2prensesannesi1 mayamca inşaAllah Allah razı olsun bilmiyorum bugün böyle duyunca bütün umutlarımz gitti 😢
2prensesannesi1 6 ay önce öğrendik hasta olduğunu ameliyatta oldu 4 seans kemoterapi de gördü tedavi hiç birişe yaramamış 😢
2prensesannesi1 N-h-e123 teyzem kolon kanseri zaten 6 ay önce öğrendiklerinde bütün karnını sarmıştı Rahmi alındı şimdi yine heryerini sarmış iliğine kadar inmiş Allah’tan umut kesilmez ama böyle duyunca dünyamız başımıza yıkıldı
2prensesannesi1 Asil_Egem bilmiyorum canım baya yayılmıştı rahmine yumurtalıklara ciğerine kadar 18 kitle vardı karnında hepside çok büyüktü 15 18 cantimlerdi rahmi yumurtalıklar kalın bağırsağın yarısını almışlardı
Gokyas 2prensesannesi1 cok gecmis olsun Allah şifa versin yardimciniz olsun. 2kez atlatmis biri olarak cok iyi anlıyorum teyzenizide sizide cok zor bir surec. Dualarım sizlerle..
Asil_Egem 2prensesannesi1 benim babamda kolon kanseri tedavisi gördü canım o yüzden sordum ama biz biraz şanslıydık sanırım çünkü çok şükür başka bi yerinde yoktu o kısmıda aldılar şimdi kontroller oluyor yinede çok zor insan bi kere başına gelince hep korkuyor yine olmasından Allah yardımcınız olsun inşallah canım🤲🤲
2prensesannesi1 Asil_Egem teyzem 4 seans kemoterapi de gördü bi işe yaramamış demek ameliyat olur olmaz tekrar başlamış iliğine kadar inmiş