ErdemirinAnnesi Oykum_06 akşamları kıpır kıpırız maşşallah ama miğde bulantısı ve miğde yanmasını birebir yaşıyoruz sizde de devam ediyor mu miğde bulantınız
Ebru_ylmz Oykum_06 ya ne güzel 2 li teste gittim 12+5 de söylemedi doktorum 1 ay sonra gel öyle bakalım dedi tahmini de bir şey demedi
kutlaym Nursenem55 benim de 6+3, geçen hafta bizde kontrole gittik ve nabzı düşük atıyor dedi doktorumuz, Çarşamba bizim de kontrolümüz var, duanı eksik etme, bizim kalbimiz sizinle ♥️
Omerhatice Oykum_06 30+1 Patlicakmis gibi oluyorum kizim çok hareketli ve bugün ilk defa kasılma oldu heycan yaptım zaman daraldı diye 🤭 karnim bu hafta çok gergin büyümeden kaynaklı yavaş yavas zorlanmaya başladık bizde
Oykum_06 Melike benim 15 haftalık iken vardı. 17 haftaya kadar burun kanamalarım oldu. Şu an yok mide bulantılarım yok. Mide yanmalarım var .
AyseeeeeeeEeeeeeee Oykum_06 kaç haftalık hamilesin iz benim yeni yeni başladı üç gündür istifra 🤦🏻♀️
21Busra21 AyseeeeeeeEeeeeeee sağ alt köşede daha fazla diye bı buton var orda en altta ayarlar kısmına gir bilgilerimi düzenle ye gir en altta son adet tarihi yazıyor orda değişiklik yaparsın
Hlmdmr Oykum_06 benim 3. Gebeliğin ben baya erken hissetmeye başladım ama son 1 haftadır daha net siz