Mymom_61 Kartal11 38 oldum bir an önce doğurmak istiyorum keza son ay hamileliğin en berbat ayiymış 🙈
ErdemirinAnnesi Oykum_06 akşamları kıpır kıpırız maşşallah ama miğde bulantısı ve miğde yanmasını birebir yaşıyoruz sizde de devam ediyor mu miğde bulantınız
AyseeeeeeeEeeeeeee Oykum_06 kaç haftalık hamilesin iz benim yeni yeni başladı üç gündür istifra 🤦🏻♀️
Dilek58 Oykum_06 çok şükür bu günümüze ikinci gebeliğim bnm bir oğlum var rabbim hayrlısıyla kızımı bekliyrz kaçıncı gebelik evlat olursa olsun ilk heyecan ilk sevinç gibi oluyrmuş 😍 bana soruyorlar cinsiyet farkından dolayı gebeliğinde değişiklik varmı diye her şey aynı yediğim canımın istedikleri 😌 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağmza almayı nasip etsin inşallah canım 🥰
Nursenem55 Aslinda 6+3 ama ultrasonda birsey gözükmedi 4 gün önce 6 gün geri hesapladik suan 5+4 ve kendimi hic hamile hissetmiyorum korkuyorum carsamba günü randevum var umarim bu kez görürüz 🤲🏼 gecen sene haziranda 7 haftalikken kalbi durmustu 🥺
kutlaym Nursenem55 benim de 6+3, geçen hafta bizde kontrole gittik ve nabzı düşük atıyor dedi doktorumuz, Çarşamba bizim de kontrolümüz var, duanı eksik etme, bizim kalbimiz sizinle ♥️
avcu0028 Nursenem55 bende 9 bucuk haftalikti kalbi derdu kurtaj oldum ama bnm kesem sagliksizdi doktorum ta baştan dedi nereye kadar yasarsa demisti
Hlmdmr Oykum_06 benim 3. Gebeliğin ben baya erken hissetmeye başladım ama son 1 haftadır daha net siz