Zuhallahlt 17 haftalik hamileyim elimde dokunduğumda biseyler hissediyorum sanki siz hissediyormuydunuz ilk nasi hissettiniz
Hatice_ee Zuhallahlt bende 17 haftalik hamileyim suan karnimda bisiler oluyo buyuk ihtimalle bebek hareketi ama dokununca tabi hissedemiyorum
mlkkk Zuhallahlt 17de ilk hareketlerini hissettim ama 23te anca bebeği elimle hissedebiliyorum ama 17de filan sertleşme olan yerlerde bebek var filan diye düşünüyordum ama kesesidir kolunu bacağını o dönem hissetmek bence zor ya
Zuhallahlt Nelmali benimki gunduz hissettirmiyor kendini aksamlari hissediyorum o da cok az zaten odaklaninca anliyorum😂ama gunduz hicbirsey yok heralde aksam babasinin geldiğini hissediyor ondan boyle 🤣
Tubayusuf Bende 19 haftalık hamileyim 2. Gebeligim 16. Haftamda hissetmeye başladım.su an elimle daha net hissedebiliyorum elh 🥰
Zuhallahlt Tubayusuf dun ilk defa elimle dokununca bi yumru gibi bisey hissettim hareket etti resmen kalbim carpti bi garip oldum gozlerim doldu cok guzel bi his😍
Nelmali Zuhallahlt benimki sabahtan akşama kadar tepiniyor babası gelince sakinleşiyor o yüzden aramak zorunda kalıyoruz 😂😂
Tubayusuf Zuhallahlt Evet çok heyecan verici bir durum bende genelde geceleri yatakta hissediyorum gündüzleri daha az hissediyorum
Serpil-3 Zuhallahlt 17. Haftada anca seyrimesini hissedersin ama ben şimdi bi tekmeliyor ayaklarını hissediyorum bazen o minik topuklar elimin altından kayıyor 😂
Deletedmom23234 Zuhallahlt Ben 2 gündür tekmelerini hissediyorum elime tekme atıyor artikk çok güzel yaa😍🙏🏻
Hamileadayibiranne Ben bı taraf sert bı taraf yumuşak ordan anlıyorum ama hiç dokunmaya kıyamıyorum rahatsız ederim diye