Anneler iyi akşamlar 30 haftalık olduk cicilerimizi yıkadım ütüledim. Çantamı da yavaştan hazırlıyorum kendime küçük el valizi bebeğe de sırt çantasına hazırlıyorum. Listem şu şekilde:
Anne çantasına : 2 takım pijama 1 sabahlık 1 de yedek alt pijama koydum ilk doğumda çok kanamam olmuştu nolur nolmaz / 2 çorap / göğüs pompası ve biberon / 2 külot 1 emzirme sütyeni ve atleti / 2 li silikon göğüs ucu / rulo havlu ve bize ıslak mendil / kirliler için poşet / diş fırçası macun tarak yedek toka taç birkaç makyaj malzemesi tülbent / doğuma yakın Nescafe kayısı hoşafı kayısı incir hurma vs de koyacağım en son / ped ve hasta bezi… Şimdi burda ilk sorum hasta bezi mi yoksa depend mı alayım sezeryan olacağım o külot gibi dependi giymek zor olMaz mi ameliyat yerini rahatsız etmez mi ? Birde doğum Haziranda olacak muhtemelen yelek vs almama gerek var mı sabahlık yeterli midir ? Benim çantam için bir eksiklik var mı sizce ? Terlik zaten havalar sıcak olacağı için giderken terlik giyerim yeni alacağım ayaklarım az daha büyüyünce planlı sezaryen olacağı için de temiz kıyafetlerle giderim çıkış için kıyafete gerek kalmaz heralde.
Bebek için de : 4 çıtçıtlı badi / 2 tulumlu takım / 2 tane 5li hastane çıkışı / 4 ağız mendili / 2 çorap / 20 bebek bezi / 2 paket yenidoğan ıslak mendili / emzik ve kutusu / pişik kremi / 2 penye 1 muslin battaniye / puset, puset minderi ve örtüsü. Bunlar da bebek için yeterli midir ? Eksik birşey var mı ? Bebek için sorum da Haziran’da doğum olacak kundaga vs gerek yok değil mi sadece penye battaniye yeterli midir üşür mu acaba ? Bebek bezi sayısında kararsızım az mı çok mu sizce ? Birde bebeğin kuvezde altına birşey almam gerekir mi evdeki ince alt acmalardan vs korona varya korkuyorum biraz. Uzun oldu kusura bakmayın 😊😊