Merhaba kızlar benim hikayem baya uzun sürcek.Ben azeriyim eşimde azeri amma izmirde yaşıyoruz.2017agustozda evledik 2017 agustozdada hamile kaldim sonra bebek anomeli oldu aldirdik.ondan sora hiç hamile kalamadim.kendim polikistoz hastasiyim duzensiz adetim var.izmir bakü çalmadığımız kapı gıtmediğimiz doktor kalmadi.hiç etki olmadi malesef...sonra bir doktor soyledi zayifla tam 8 kq verdim yine olmadi
.sonra araştırma yaptım sizlerin sayesinde rahim filmi duydum öyrendim ve doktorumdan rahim filmi çekmemi istedim
pekde olumlu cevablar alanlar varmiş hsg sonrasında hatta aynı ay hamile kalanların sayisi cox insallah bende oyle olurum
...BENDE GIDIB BU GUN ÇEKTIRDIM HSG çok ağrısız geçdi sanki iyne vuruyorlarmiş gibi oldum çok şükür rabbime her şey qayet iyi çıkdı ......sizlerin sayesinde hsg ne olduğunu öyrendim ve çekdirdim ....inşallah hamile kalırım ve sizlerle bende paylaşım yapcam ....inşallah hepimiz hamile kalırız rabbim kucağımızı boş koymasın inşallah.....hsg ve olumlu cevbalardan sonra kendime söz verdim hsg yaptırırsam bura yazcam diye ve yazdım