Eftknc Merhaba anneler 🙋🏼♀️ 28+3 haftalığız ve ben 14 kilo aldım. Son aylarda daha da alınıyor diyorlar çok endişeleniyorum. Benim gibi çok alıp son 3 ayda almayan oldu mu acaba? Nasıl beslendiniler, birbirimizi motive edelim 😔
Tucenur Eftknc malesefki 32 haftadan sonra cok alınıyor bn tam 40 kilo aldım ilk gebeligimde ama dogumun ertrsi gün 22 kilo gitmişti 9 ay oldu 15 kilo fazlam var hala ve hamileyim diyetisyen eşliginde ilerliyorm
Byznrb Eftknc Canım ben 36 haftalığım ve ilk 6 ay hatta sadece ikinci trimester da desek daha doğru olur 15 kilo aldım hemde daha aktif ve bir şeyler yemiyordum öyle 3. Trimestera girdiğimden beri 2 kilo bile almamışım neredeyse ve çocuk maşallah kilo alıyor tansiyonum var sürekli yiyip yatıyorum o halde almamışım çok şükür 😅 gerçi bünyeye göre değişir ilkinde 22 kilo aldım 2 aya kalmadan gitmişti kilolarım yani kilo almayı sakın dert etme uykusuzluk yorgunluk emzirme derken gidiveriyor 😍
Hayalleredogru Eftknc canım ben 24. Haftaya kadar 9 kilo almıştım şuan 30 oldum yani 6 haftadır hala aynı kilodayım ve çocuk iyi gidiyor şükür
yesilkahve Eftknc canım ben 26.haftama kadar 14 kilo aldım. Şuan 31+5 teyim toplam 16 kilo oldu. Beş haftadır sadece iki kilo aldım ki öncesinde haftada bir kilo alıyordum. Aslında aynı şeyleri yiyorum ama bu sefer az kilo aldım nedendir bilmem 😄💜
svdmm16 Ben de maalesef 25. Haftadaym 7 kilo aldm zaten Kilolu hamile kalmıştım ama bebekler en cok son 3 ayda gelişiyor kilo alıyor diyet yapmak cok yanlış olur Mecbur alacagız ekmeği tatlıyı vs kesebilirsiniz ama bebişler biz be yersek onla beslenecek
Eftknc Tucenur baya almışsınız ama çok gitmiş doğumdan sonra nasıl o kadar gitti ya inşallah benim de gider 🙏🏻😊 sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
ss-aa Tucenur normal doğum mu yaptınız? Alınan kilolar normal doğumda daha çabuk gittiğini duymuştum bende
Boncukgiller003 Tucenur ben 44 kilo ile hamile kaldım 😅 23 senelik hayatımda aldığım kiloyu siz 9 ayda almışsınız valla ben şok 😅😂😂 şu an 32 haftalık hamileyim 54 kiloyum 🤭
Eftknc Byznrb böyle şeyler okuyunca moralim yerine geliyor ya ne güzeel çabucak gitmiş ☺️ Özel bir şey yaptınız mı yoksa yoğun tempoda mı gitti 😊
RosaLindax Ben de ilk ayimda malesef 7 kilo aldim. 68 ile hamile kaldim, 8 haftaligim suan 74 olmuşum. Inanilmaz istahli gunler geciriyordum ilk ayimda, suan mide bulantilarim basladi. Istahim biraz kapandi cok sukur 🤲🏻
Eftknc RosaLindax benim de öyle oldu ilk 3 ay çok rahattım hiç mide bulantısı yaşamadım 4 kilo aldım 2. Trimester çok daha rahattı iştahım çok açıktı önünü alamadım baya aldım 😔
Dilara0638 RosaLindax canım sen nasıl aldın hiç bulantı yaşamadın mı ben hamile kaldım 6 kilo verdim 11+5 oldum hala veriyorum almak yerine🤷♀️
Byznrb Eftknc ilk üç ay hiç bir şey yapmadım inanın bende doğumdan önce diyetisyen bile araştırdım o kadar kafaya takmıştım ama asla kafaya takmayın gidiyor kilolar siz bebeğinizle ilgilenin hepsi gidiyor göbek vs de kalmadı bende doğum yapmamış gibiydim hatta sezaryen olmasına rağmen 😅 doğumdn sonraki üç ay zorunlu süt diyetine vs girdim kızım alerjikti süt ürünleri ve et yiyemiyordum sadece patates ekmek zeytin idi iki sene öyle geçti ama çok şükür sağlıklıydık ikimizde ve tam 2 yıl emzirdim yani rızkı veren Allah sonuçta nasibi varmış kızımın iki sene emebildi, kilo hızlı giderse korkma sütün geliyor Allah’ın izniyle 😍
Hayalleredogru Eftknc yok canım sadece abartı yemedim yani muz ceviz süt yumurta kaşar her gün yedşm ama sabah kahvaltısında biraz ekmek daha sonra ekmek yok ve akşam yemeği yedşm ara öğün meyve süt yaptım bide karnım büyüdükçe iştahımda kesildi inan o iştah vardı gitti
Hllpkce Merhabalarr bende şu an 28+3 deyim 68 ile hamile kaldım şu an 90 oldum nasıl oldum bilmiyorum daha fazla almak istemiyorum ama yemeden de duramıyorum 😅
Tubacaa Ben de 28+2 yim. Hamilelikten önce 60 kiloydum şimdi 74 herkes bana da son ayda daha çok alırsın diyorlar. Sağlıklı olsun da bebişler biz de veririz inşallah doğumdan sonra 🥰