Meltem_ Ne önerirsiniz kızlar nerdeyse 30 haftalık hamileyim kaşıntım var bişeyler denedim ama geçmiyor 🤔
Gozdecaner Meltem_ 37. Hafta kabusum haline geldi catladigi için kaşınıyor ve acıyor doktorum kasimayip sürekli nemli tutmami söyledi kaşımak zararliymis
LivaveLeyla Meltem_ canım çatır çatır çatlıyor ondan tatlı tatlı kaşınıyor hep nemlendir benim ilk hamileliğimde bilmediğim için bir güzel kaşıdım kimse uyarmadı sağolsun aynada bir baktım haritaya dönmüşüm popom bacaklarım çok hızlı kilo aldım koltuk altım bile çatladı yani
Denizyildizii Meltem_ tüylenme sorununuz yoksa badem yağı kullanbirsin artık çatlağa çözüm olmaz ama kaşıntıyı hafifletebilir
Baobap Meltem_ devam edin. Ben biooil bitirdim. Yanında gün içinde hep nemlendirici de kullandım ama. Dalan zeytinyağlı size de tavsiye ederim hem çok ucuz hemde çok güzel nemlendiriyor. Tek başına biooil yeterli gelmedi bana. Şimdide kakao yağı kullanıyorum. Ve yine dalan. 39.haftama giricem. Bir sorun yok çok şükür.
Merycan Bebe yagi vazalin lierac bio-oil elime o an ne gelirse sürekli sürüyorum hatta gece uyku arasında acısına uyanıp sürdüğümu biliyorum. Kaşıyınca yirtiliyo ve iz kaliyo avucunuzun içiyle ovalayın cok zorda,kalınca.
LivaveLeyla Meltem_ canım nemlendirici kullan vazelin olabilir şuan çay ağacı balsamı kullanıyorum 16 haftalığım şimdiden başladım kullanmaya
Nehirb Meltem_ hemen ılık suyla duş alıp bolca vazelin sürüp streçle kapat her gün de yap kuru bırakma çatlamayacaksınnn 🤗 denendi %100 başarı elde edildi hiç doğum yapmamış gibi olcaksın. Hayır duanı alırım ama sonra.. öyle bedava akıl almak yok🤪
Merycan Meltem_ ilk hamileligmde karnım hic çatlamamıştı ozaman palmers kremini kullanmıştım. Ki 47 ile hamile kalıp 20 kilo almıştım ozaman.
Btlycdg Meltem_ Kesinlikle mustelanin kremini alin eczaneden. Ben dayanamıyordum kasintidan. Onu alıp kullanmaya başladıktan sonra şimdi hiç olmuyor kaşıntım . Fiyatı 170 TL kremin ama değer .
DilarAytac Meltem_ canim vazelin kullan günde 2.3 defa tazele. Çok güzel nemli tutar, kasintini da biraz alir
sclzn Meltem_ benimde cok kaşıntım vardı bi arkadasım kaşıma çatlar iyice dedi 20. Haftadayım ama 18. Haftamdan beri kakao yağı Hindistan cevizi yağı birde avokado yağını karıstırıp her gece yatmadan sürüyorum o kadar da su içiyorum nasıl nemlenmiyor bedenim anlamıyorum bu üçü bana bayagı iyi geldi artık kaşınmıyorum en azından ama çatlak için nasıl etki ederler bilmiyorum ilerleyen zamanlarda belli olurmus