Deryaakls Ben bu aralar çok sık çayın yanında limon tüketiyorum ve 1 tanesini yiyip bitiryorum halada yemeğe devam ediyorum zararlı olduğunu düşünmüyorum araştırmalarda da zararsız olduğu yazıyordu boyle olan varmı 😀🍋
Znrr Deryaakls tatlıların üstüne limon sıkıp yiycem az kaldı.😂 Doktorumda limonu tavsiye ediyor doğal C vitamini olduğu için.
miraninannesi1 Deryaakls Kızımda çok yiyordum portakal limon falan bir zarari da olmadı şimdi yüzüne dahi bakmiyorm oğluşum olucak inşallah 🥰
Serpil-3 Deryaakls kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama ilk haftalarda sıkıntı limon, maydanoz, yeşil çay , adaçayı vs bunlar bebeğin tutunmasına engel oluyormuş canım dikkatli ol brokoli marul da tutunmasını kolaylaştırıyormuş
aselnannesi Deryaakls benimde cok cekiyor limon olsun limon tuzu olsun ekşi ne varsa Allah yardimcimiz olsun 🙃😂
NazKaya06 Deryaakls beeenn 😁 mutfaga gidiyorum limonu kesiyorum tuz döküp kemiriyorum ve bundan acayip mutlu oluyorum. Sanki aş eriyorum, yeyince rahatlıyorum 😁
Merakettiklerim Deryaakls Bir ara sürekli limon istiyordu canım, yani iki tanesini hatta evde üç olsa üç tanesini de yerdim 😄
Merakettiklerim Şimdi bir de turşu ve turşu suyuna sardım, turşucu dükkanı önünden gecmemeyeyim, girmeden gidemiyorum 😂