damlakardelen Arkadaşlar bebeğin başının aşağı da yani doğum pozisyonuna uygun olup olmadığını anlayabiliyor muyuz? Başlığı yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın şimdiden 32+5
Dilaam damlakardelen ben surdan anliyorum eğer hıçkırıklarini hissediyorsanız ne tarafta hissediyorsunuz benim mesela kasiklarima doğru bayağı aşağıda hissediyorum.hickirigini ordan donmuş olabilir diye tahmin yürüttüm Çarşamba randevum va bakalım.dogru tahmin yapmış miyim bu arada bende 33+3 haftaligim
Seses damlakardelen benım Kı 29 haftada dönmüştü dönünce karnım çok sertleşti ve baş aşagi olduktan sonra karnım hafıfledı şuan 37 hafts olucagız 00′00 sonra atık gelmesını beklıcez
Kubra5734 Ama hareketleri genelde migde kisminda hissediyorsan. Bas asagi donmustur diyirlar ki benim oyle zaten 31de falan dogum pozisyonu almisti
damlakardelen Dilaam Ben karnımın sol alt kısmına doğru hissettim hıçkırığını kendi kendime döndü herhalde dedim ama bakalım :))
damlakardelen Buketkucuk çok teşekkür ederim belki hareketlerinden kendimiz anlayabiliyoruzdur diye düşünmüştüm ama :)
Zehra2113 Hemsiremom benim bas geniş 7 santim falan diyo du 31.4 günlük olduk ve sancım var 2 santım açılmam hastanede yatırdılar