2minikannesi Gamzeceman10 22 haftalıkken yakalandım astım hastası olduğum için biraz zorladı ama çok şükür hamilelikle ilgili hiçbir sorun olmadı
Yonca0218 Gamzeceman10 bir gün baş ağrım oldum bol portakal limon ıhlamur ile çok iyi geçirdim. Astım hastası olmama rağmen
Gamzeceman10 2minikannesi benimde astımim var 28 haftaligiz korkuyorum çok inşallah negatif çıkar sevindim sizin adınıza çok şükür atlatmissiniz 🤲🏻
Gamzeceman10 Yonca0218 Çok şükür atlatmissiniz çok geçmiş olsun insallah benimde hiç bir sorun olmaz 🤲🏻
Gamzeceman10 Bende 28 haftalık hamileyim ve erken doğum riskim var ayrıca astım hastasıyım covid temassliyim tedirgin oldum sonuç çıkana kadar da gergin olurum sanirim tesekkur ederim yanıtlarıniz için 🙏🏻❤️
2minikannesi Gamzeceman10 inşAllah negatiftir sonuç çıktı mı acaba Rabbim sağlık ve şifalar versin inşAllah
Gamzeceman10 2minikannesi çok şükür sonucum negatif cikti ama tat ve koku kaybim oldugu için korkmuştum bugün artık normale döndüm 🤲🏻🤲🏻 Allah bütün hastalara şifa versin inşallah