Bloggeranne_93 Kızlarr bugün tartıda +4 cıktım sizce fazlamııı bir anda 1,5 kg aldım. Siz o haftalarda kac kılo almıstınız moralım bozuldu 😒
Alize1 Bloggeranne_93 bn de 23. Haftadayım hamilelikten önce 77 kg dim ilk 3 ay 7 kg verdim 4. Aydan itibaren eski kiloma döndüm şimdi +3 kg aldim
depsizoo Bloggeranne_93 ben gene iyiyim şükürki benden beterleride var mesela benim eşimin en küçük kardeşinin doğumuna 35 kiloyla gitmiş annesi en yakından bi örnek
Deletedmom23234 Bloggeranne_93 Niye öyle diyorsunuz 21 haftalığız bende sadece 5 kilo aldım 🤗 bundan sonra da hayırlısı artık 😅
Deletedmom23234 depsizoo Benim arkadaşım da 35 kiloyla gitti zayıftı birde. Şimdi de emziriyor git gide alıyor. Allah sonunu hayır etsin 🤭
Deletedmom23234 Bloggeranne_93 Ay sormayın. Allahtan öyle iştahlı biri değilim sadece bu ay tatlıyı ve pirinci biraz fazla kaçırdım🤣👀 dikkat etmek lazım 🤭
Deletedmom23234 depsizoo emzirirken mi diyorsunuz ? Hayır aslında buradakiler doğruyu söylüyor benim arkadaşım fazlasıyla abartıyor herşeyi. Emzirirken kilo veriliyor alınmıyor ki 😅 çok susuyorsun bir kere, vücudundan hep ter akıyor. Ve o korse takmadı 🤦🏻♀️🥴
HavvaMerve Bloggeranne_93 Gayet iyi moralını neden bozdun Kİ canım 😂 50 ile hamile kaldım şuan 62′yim 26+4 haftalığım ☺️🌸