Minicikkiz Damlanurrr Benimki riskli olduğu için evde yemek dışında hiç birşey yapmıyorum. Sürekli uzanıyorum 3 ay dolana kadar 🙈 Evet insan bişey yapınca pişman olup korkuyo. Ama Allah’ın izniyle birşey olmaz 🤲🏻😊
Merveli1 Pinarx9 7. Haftada gidip kalp atışlarını duymuştuk, 2 hafta sonrasına randevu verdi doktorumu. Ctesi gideceğiz 9 haftalıkken:)
Mrs-Turkk Didemmmmm 8+4 ümmm diyordum kii herkesin sabah midesi bulanırr benim neden akşaam daha yoğun oluyorrr bu yalnız değilmişim☺️
Didemmmmm Mrs-Turkk bende her zaman cinsim bun dada cinsliğim ortada dedim 🤣🤣 çubuk kraker ve leblebi kankam oldu🤣
Aminee32 9+1 im bende pek bulantım yok günde 1 2 kez anca kusuyorum nadir kaşık sancısı 12.haftada randevum var :)
Damlanurrr mutlugebeee çok şiddetli olmadı canım ara ara giriyor gidiyor evet haklısın ihmal etmemek lazım ☺️
Annekusum Damlanurrr buqun kontrolum vardii bende 7+3 üm son adet tarihine göre ama ultrasonda 6+3 ciktii doktor 1 hafta cokda onemli deqil dedi kalp atisini duydum buuqn cok sukur erken duyduk o acigi kapatiriz dedi 🤗
Damlanurrr Annekusum çok şükür canım benim rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah kasık ağrıların oluyor mu canım karnında sızı gibi tarif edemiyorum şuan da ara ara 🤲🌸
Annekusum Damlanurrr evet oluyoo hatta bazenn cok siddetli oluyo regl olacakmisim qbi hissediyorum hamileyken bu his korkutuyo braz ama normalmiş bide ben karniminda icinde dolgunluk hissediykrum dedim doktora rahmin buyuyo hissetmen nirmal hissettiqin bebegin dedi bu sayede hareketlerini de erken hissedebilirmişim cok sevindim boyle dediqine 🤗🤗
Damlanurrr Annekusum aaa ne güzel çok sevindim senin adına canım 🥰 dediğin gibi artık bebek yavaş yavaş büyüyor ve doğal olarak karnımız ve rahmimiz + belimiz bunlara tepki veriyor. Bende tedirgin oluyorum canım kasık ağrım olduğu zaman normal bir şey olmasına çok sevindim. 🤲🐣🥰
Annekusum Damlanurrr cok haklisin canm korkmakta bu benim 3.bebegim olacak inşallah oncekilerde bu kadar siddetli hisstmedim belirtileride agrilarida ama ben kolay hamilelikler gecrmisim demekki asıl normal olan buymuş 🤗🍭
MomofOne Damlanurrr bende 7+3 üm 🙈🙈 geceleri karnim cok agrio sadece domtorum magnesyum kulan dedi daha almaya firdatim olmadi ama. Bi de biz kac ayligoz simdi 2 ay dimi 🤔
Whiterose89 Nasilsiniz guzel anneler:)bulantilar nasil?benim cok sukur cikarma yok sadece bulanti o da siksik agzima bisiler atınca ii oluyor leblebi galeta fln boyle mi devam eder artar mi hic bilmiyrm 7haftalk suan:)
MomofOne Damlanurrr yaa ne güzel cevrenize söyledinizmi ? Nen bi tek eşime söyledim 3 ay dolana kadar saklamak istoyoruz 🙈