Nur_elf AnayimBenAna_ ben yiyemiyorum ki peynir ekmek yada patates haşlaması yiyebiliyorum umarım çabuk geçer hepimizin de bu bulantı süreci
AnayimBenAna_ Nur_elf bende ilk başlarda salatalık tuzlar yerdim şimdi onu istemiyorum domates tuzlayıp yiyorum sürekli
Whiterose89 Nur_elf aynen peynir zeytin galeta b8 de makarna gibi hamur isi seyler istyr midem nedense
Kmlltfy50 AnayimBenAna_ benim üçüncü gebeligim valla bunda bayagi zorlaniyorum 8+4 gunluguz 5 haftalikken bulanti tiksinti basladi ve dahada yigunlasti cocugumun altini bile degisirken migdem bulaniyo hersey kokuyo doktorum prilam dr verdi ama cok bi etki etmiyo kusamiyorumda sadece tost yiyebiliyorum
AnayimBenAna_ Kmlltfy50 benimde prılam verdi ama hiç kullanmadım hergün bulantım olsa içerim ama ben hiç ummadığımda bulanıyo midem bende hep kuru şeyler işte tost vs istiyorum şanslıyımki eşimin pastanesi var tost istiyorum hemen hazır :))
Kmlltfy50 AnayimBenAna_ ohhh iyi valla sansliymisin inan onu bile zor yapiyorum iki oglumdada boyle olmamistim gene biseyler canim istiyo yiyordum bunda aklima ne gelse midem kalkiyo tiksiniveriyorum
AnayimBenAna_ Alpaslan123 evet kilo verenler oldu benimde çevremde 3 ay sürekli istifa edenler bile oldu ama işte herkesin gebeliği farklı toplarsın ilk zamanlar böyle olabiliyormuş
AnayimBenAna_ Bide kızlar benim doktorum diyor ki gebe kadın üç öğün yemek zorunda sabah kalkıp kahvaltını yapıcaksın erkenden diyo yapmazsan miden o zaman bulanır diyo
Damlanurrr [silindi] amin canım benim rabbim bu duyguyu sanada tatdırsın inşallah bol bol dua et rabbimin hikmetinden sual olmaz canım benim güzel haberlerini bekliyoruz lütfen burayada yaz olur mu sonucunu 🤲☺️
[silindi] Damlanurrr Yaa tabiki olur umarım mutlu bir haber vermek nasip olur . Amin canım çok sağol 🙏😍
Damlanurrr Pelin_12 söyle tatlım hep kadınlar mı dikkat edecek birazda erkekler dikkat etsinler sonuçta hassas dönemdeyiz 😉🌸