AnayimBenAna_ Benide 12. Haftada çağırdı doktorum ama bayrama denk geliyor bayram sonrası gidicem belki cinsiyet içinde bi tahmini olur doktorumun bakalım heyecanlıyım bide ilk olunca :)
Damlanurrr AnayimBenAna_ inşallah öğrenirsin canım benim benide 3 hafta sonra ya çağırdı ama yasaktan dolayı bayramdan sonra gideceğim o zaman da 10+3 haftalık oluyor 1 hafta daha beklesemde 12. Haftada mı gitsem ben özele gidiyorum git gel yapmam en azından gitmişken tarama testlerinide yaptırırım diye düşündüm ama bilemedim yinede
[silindi] Damlanurrr canım merhaba . Bizim de bebek isteğimiz var persembe günü kan vermeye gideceğim . Özellikle 2 haftadir olan ara ara kasık ağrım var . Nasıl oluyor bana tarifler misin umarım benim ki ile aynıdır bende güzel haber alırım 🙏 benim ara ara oluyor çok kivrandiran bı ağrı değil
Damlanurrr [silindi] inşallah güzel haberler alırsın canım benim ilk etapta benimde ara ara oluyordu adet olacakmışım gibi sonra o ağrı geçti arada bir yoklayan kasık ağrılarım oluyor. Özelliklede son 2 gündür sol kasıkta sen test yaptın mı canım
Whiterose89 Damlanurrr cabucak gecer insallah benim de yemekleri annem yapiyor ekmekten caydan herseyden midem bulaniyor galeta yiyorum biraz iyi geliyr
Damlanurrr Whiterose89 ahh ahh keşke benimde annem yanımda olsa ben şehir dışına gelin geldim kayınvalidemler de yakınımızda oturuyorlar ama ne geliyor ne gidiyor kendim ne yaparsam artık. 😒
Damlanurrr AnayimBenAna_ AnayimBenAna_ inşallah bir an önce geçer canım baş ucuna çubuk kraker koy bulantın gelince ye bastırır en azından bir de başının altına iki yastık koy çok aşırı bulantım olunca öyle yapıyorum geceleri hafifletiyor ☺️
AnayimBenAna_ Damlanurrr yastığı deniycem mutlaka ağzımda hiç tat yok ya gece uykumdan uyandım kalktım tuzlayıp domates yedim öyle rahatladım
[silindi] MelegimibekliyorumM canım merhaba . Bizim de bebek isteğimiz var persembe günü kan vermeye gideceğim . Özellikle 2 haftadir olan ara ara kasık ağrım var . Nasıl oluyor bana tarifler misin umarım benim ki ile aynıdır bende güzel haber alırım 🙏 benim ara ara oluyor çok kivrandiran bı ağrı değil
Damlanurrr gamzelianne1 maalesef öyle her şey zararlı ne kadar sağlıklı beslenmeye çalışsakta bir yerden bir şey çıkıyor organik diye alıyorsun onlarda da oluyor kime nasıl güveneceğini şaşırıyor insan 🤔😊
Damlanurrr Whiterose89 çok şükür canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah duyduğumuz en güzel ses 😊🐣
Damlanurrr Whiterose89 amin canım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim evlat sahibi olmak isteyen kimler varsa onlar çifter çifter versin inşallah 🤲😊
Alpaslan123 Kızlar bebişelrmz aralıkta gelecek ya benim gibi yıl farkından üzülen var mı yaş olarak etkileyck Aralık oldıgı için
AnayimBenAna_ Alpaslan123 valla bende Aralık çocuğuyum pek böyle düşünmemiştim :) tam tersi annesi gibi kış çocuğu diyorum ben :)
AnayimBenAna_ Damlanurrr bende işte 12. Hafta ama bayram olunca bide eltim dedi birkaç gün daha geciktir cinsiyeti söyler belki benimkini söylemişti dedi bende heyecanlandım bekliyorum işte zamanda geçmiyor :)