dugmeninannesiii Doğum için Ailesi yanına gelecek olup yasağa takılan var mı ? Doktorunuzla görüştünüz mi ? İzin kağıdı yazacakmı ailenin gelebilmesi için ? İzin kağıdı yazsa ailemiz bu kağıtla seyahat edebilir mi ? Bilgisi olan var mı ?
Mdnyldz dugmeninannesiii Alo 199 hattını arayarak izin talebi oluşturmuş bir kaç kişi sizde bu şekilde gelmesini istediğiniz kisi için oluşturabilirsiniz
Balbocegi_ dugmeninannesiii 199 oluyor canim benim gecen hafta geldiler 23 nisan icin izin aldilar arayip gittiler
DlgluSeyda dugmeninannesiii benm doğumum yasak olduğu zamnlara denk gelmsti doktor 2 haftayı kapsayan bi izin kağıdı yazdı şu tarihler arasnda doğum beklendiği için şu şu isimli kisilerin hastanın yanına gelmesi gerekmektedir flan yaziyodu. Doktora söylerseniz rapor verir sizede doğuma yakın
Baobap dugmeninannesiii e devletten başvuru yapın. Ben yaptım yarım saat içinde onaylandı. Doktorumdan rapor almıştım ama daha önce. Ailesinin refakatine ihtiyacı vardır şeklinde. O raporu yükledim.
Balbocegi_ dugmeninannesiii dogum icin esimi biraktim donucem dedilee tamam dediler canim verdilee 2gun izin
dugmeninannesiii Baobap aaa bunu söylediğin çok iyi oldu canım çok saol 🙏😍 kaç kişi için izin alabildin canım
dugmeninannesiii Baobap benim engelli 24 yaşında kardeşim var bide kız kardeşim 9 yaşında onlar için izine gerek yok diye düşünüyorum zaten kalamazlar yalnız
dugmeninannesiii Baobap bide şey rica etsem senden canım doktorunun yazdığı örneği bende aynısını yazdırayım sıkımtı yaşamayalım
Baobap dugmeninannesiii bencede gerek yoktur. Raporu buraya atamam çünkü kişisel bilgilerle dolu. Gebelik haftanız, adresiniz, anne ve babanızın tc kimlik noları isim soyisimleri yazmalı ve sizin refakate ihtiyacınız olduğunu belirtmesi yeterli raporda.
dugmeninannesiii Baobap tabiki raporu atamazssın canım hangi bilgiler neler yazıldı diye merak ettim belirtmişssin zaten çok saol 🙏
dugmeninannesiii Baobap ay son bir soru daha sorayım canım 🤭 annenle babana izin alırken seyahat nedeni ne seçtin acaba vefat var askeri personel kalacak yeri olmayanlar falan varya bi kaçtane daha bunlardan hangisini geçtin ? 😬
dugmeninannesiii DlgluSeyda peki bu kağıtla hiç bir yere başvurmadan seyahat edebilirler mi canım hani olası bi çevirmede falan sorun yaşamazlar dimi ?