Lilium Merhaba kızlar 36. haftaya girmek üzereyiz iki gün önce randevum vardı. Herşey normal ama bbeğin boynuna iki kere kordon dolanmış. Doktor normal doğuma kadar bekleyecek bebeğin kalp atımında bir değişim olursa sezeryana alacakmış. Ben başından beri normal doğum istiyordum hatta doktorumu ona göre seçtim ama şimdi de korkuyorum, biliyorsunuz bir sürü şey duyuyoruz doğum esnasında beynine oksijen gitmeyen bebekler vs. Eşime anlatıyorum doğumu o da normal olsun istiyor anlamıyor. Siz aynı durumda olsanız napardınız? Yani eşinizle ters düşüp doktorla konuşup sezeryan mı olurdunuz yoksa risklerini bildiğiniz halde normal doğumu mu beklerdiniz? 😔
NeslihanPiaAbac Lilium iki kere dolanması çok riskli diyebiliyorum ama doktorunuz risk görmemiş olmalı ki bekleyelim demiş.Huzursuzluk verici bir süreç ama ben beklerdim.Sadece hareketlerini daha fazla takip ederdim bu sürede sanırım
mrvdrmz Lilium normal ya da sezeryan doğum bu kadar önemli olmamalı önemli olan bebeğinizin ve sizin sağlıklı olmanız ,sağlıklı gene bebeğinize kucağına almanız.
Lilium mrvdrmz evet ama işte sorun normal doğumda riskli olması. Bebek ölümleri olabiliyor kordondan dolayı o yüzden endişeliyim. İşimi şansa bırakmayıp sezeryan olcam ben demeye de cesaret edemiyorum çünkü bebeğimin normal doğma hakkını elinden almış olurum
Anne3434_ Keşke benim doktorum öyle biri olsa demekki bebeğinde kordondan dolayı herhangi bi risk görmemiş doktoruna uymalısın bence senin içinde zor bi durum ama sabretmelisin
Lilium Anne3434_ evet risk görmedi başından beri. Ama bebeğime bu yüzden birşey olursa kimseyi suçlayamam çünkü benim şuan sezeryan diye ısrar etme şansım var.
deletedmom6295 Lilium Allah yardımcınız olsun. bebeğin normal doğma hakkı demişsiniz. Olaya duygusal değil de bebeğin sağlığı açısından bakmak ve ilerleyen haftalardali seyrini düşünmek lazım. Normal doğum veya sezeryandan çok bebeklerimizin sağlığı önemli.