Seher24 sabah oldu bu suan yok dinlendim ara ara geldi ama suan iyiyim yalancı sancımı oluyor resim açılmazsa nasıl atacağım https://resimyukle.io/r/ozhwGUYqoJ
guneysmom Seher24 bu denli sık gelen sancıda aslaaa duramazsın yalancıdır bence ama emin olamam tabi benim sancılarım 10 dk bir geldiğinde heryeri ısırıyordum 🤷🏼♀️
Buketkucuk Seher24 şuan yoksa eğer yalancı sancılardır, çünkü doğum sancıları şiddetlenip süresi kısalarak devam edermiş
Biresinti Seher24 olduu sanki gercek sancı bende pek anlamam ilk gebeligim sıklikla gelmiş kac haftaliksinizz
Seher24 Yeppudaa 3 dakika olmuştu migdem mi agrıdı yada sancımı girdi anlamadım ama gelmeden hafifçe geliyordu snra yükselip düşüyordu
Linam6868 Seher24 Geçenlerde bende de aynısı oldu hayat belim ve sırtım da ağırdı yatana kadar sürmüştü sonra uyuyunca geçti magnezyum içmiştim sizin gibi bende anlamadım hatta 2. gebeliğim ama anlamadım ilk gebeliğim de suyum gelmişti sancı önce gelmemişti
Seher24 guneysmom devam etmedi sürekli akşama kadar ama şimdide kasılıyor karnım toplanıyor bir yerde geri yumuşuyor
guneysmom Yeppudaa bende hep anne diye ağladım kızz valla hep aklıma geldikçe duygulanırım anne işte demekki böyle bişey 😭
sevccan benim de oyle sabahtan beri agrilarim var ama duzensiz sadece 2 dk falan tutuyor beni kac dakikada birbilmoyorum artik