EsraGnan Sağlık ocağından bugün sonuçlarımı aldım B12 eksikliği var doktor bunun için iğne verir dedi yaşayan varmı aynı durumu 😢
1987gokce EsraGnan bana iğne verdi doktorum bir türlü fırsat bulup gidemedim sağlık ocağına haftada 1 olucaz. Geçmiş olsun canim
Lilium EsraGnan aynen dodex veriyorlar genelde 5 doz. Ben de aldım korkulacak birşey yok beslenmenize dikkat edin ama
Rumif EsraGnan iğne yi yaptır bende de vardı gebelik ten bir önceki ay besbtane iğne verdi gergin vuruldum
EsraGnan 1987gokce Bende haftaya doktora gidecem doktor veriyor dedi sağlık Ocağı Doğuma da az kaldı 36 haftamdayım bakalım Allah hepimizin bebişlerini korusun🙏🏻
Lilium EsraGnan valla bilmiyorum ben de biraz geç başladım doktorun verdiği tarihten, siz o zamana kadar B12 içeren şeyler yiyin iyisi mi
1987gokce EsraGnan amin canım Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayi nasip etsin. Doğumdan sonra da kullanmak lazım bu takviyeleri çünkü depoları bebisler tüketiyor. Geçmiş olsun şifa olsun.😊
Lilium Ben et balık tüketmeyen biriyim o yüzden İmom regenesis tarzı takviyeler kullandım o halde bile b12 eksikliği çıktı. İğneler o kadar sıkıntı olmuyor acımıyor da öyle çok hayatımda ilk defa kalçadan iğne yemiş biri olarak söylüyorum.
EsraGnan Lilium Bende artık sahabe dikkat edim tavuk tüketiyorum yumurta yoğurt falan demekki daha da yemek lazım ciğer falan da çok iyiymiş artık bi tencere yerim 🤣❤️