Gunes_84 Canım anneler iyi akşamlar.Ben yarın şeker yüklemesi için hastaneye gidicem de doktoruma sormayı unuttum. Şeker yüklemesi aç yada tok farkedermi? Bilgilendirirseniz çok sevinirim 🙏🏼
mlkkk Gunes_84 en az 10saatlik açlığınız olmadı lazım ilk kanı verirken sonrasında şekerli suyu içtikten tam bir saat sonra tokluk şekerine bakılıyor o sürede de bişey yiyip içmiyorsunuz
merveklyc Gunes_84 12 den sonra bişey yememen lazımmış bana sıkı sıkı sordular ilaç filan içtin mi gece yemek yedin mi diye çok zor oluyor o kadar saat aç kalmak🤤
Karkuresi16 İlk açlık şekerine bakıyorlar aç git cnm Sonra eczaneden o içeceği içtikten bir saat sonra tekrar kan vereceksin
Gunes_84 Karkuresi16 internette de aç tok fark etmez yazıyor iyice kafam karıştı. Randevum geç olduğu için tedirgin oldum o kadar saat nasıl aç dururum diye.
demet2020 İlk önce açlık şekerine bakacaklar, sonra bir içecek verecekler, aniden şekerin yükseliyor mu ona bakacaklar.
Gamze2172 Kızlar bende yaptıracm yarın yada carsmba fıyat bılgısı olan varmı sizler ne kadar ücret ödediniz acaba
Gunes_84 mlkkk internette de aç tok fark etmez yazıyor iyice kafam karıştı. Randevum geç olduğu için tedirgin oldum o kadar saat nasıl aç dururum diye.
mlkkk Gunes_84 olur mu önemli olan açlık şekeriniz ve şekerli suyu içtikten 1saat sonraki tokluk şekeriniz o süreler içinde aç olup şekerli su dışında başka hiç bişey yiyip içmemelisiniz ki kan şekerinize etkisi olmasın siz sabah gidin doktora durumu söyleyin şeker yükleme için geldim ama öğleden sonraya almışım bilmeden diye o laboratuvara yönlendirir zaten bekletmez yani