Rabiiakaradas Gmzatgl canım bende kadın dogum hemşiresiyim biz ameliyattan önce takıyorduk ameliyatta takan da var . Ama hiç hissetmiyorsun ondan emin olabilirsin 2 saniyebilik birşey
Sbhtzmn Gmzatgl ameliyattan önce odadayken hazırlıgında takılır istemezsen eger ameliyat öncesi taktırabilirsin anestezi almadan önce takılır
Merveee34 Gmzatgl ilk 2 doğumum spinaldi rica ettim uyuşturduktan sonra taktılar doğumdan değil sontadan cok korkuyordum .3.doğumun genel oldu mecbur uyanık taktılar .Hiç o kadar korkmama değmezmiş sinek ısırığı gibi
Serpil-3 Rabiiakaradas vallaha detaylı bi anlatın şu hatunlara anam ne korkuyorlar sonda taktırmaktan ne varsa anlamadım haberin bile olmaz iki çocuk doğurdum hiç acımadı millet sezaryen den değil sondadan daha çok korkuyor😂😂🤷♀️
Rabiiakaradas Gmzatgl yani bu biraz kural gibi genel olarak ameliyattan önce takılıyor aslaa korkmaa çokk kısa hissetmezsin bile
Rabiiakaradas Serpil-3 taktığım çoğu kişi öyle korkuyordu psikolojik olarak korkutuyorlar insanları maalesef oysa ki hissetmeleri mümkün değil
HarleyQ Benim genel anestezi idi uyuşturmadan anca taktılar. Sanırım takan kişiye göre değişiyor durum, benim canımı acıttılar açıkcası. Mümkünse bu sefer anesteziden sonra takılmasını isteyeceğim