GulcanDongel denizinprensleri2 inan hep yatıyorum canım evi eşim temizler kaynana yemek yapar indirir. hiç bi iş yapmıyorum yani.
Arfe denizinprensleri2 bence var bnde 11. Gün silik cıktı 13.gün yine sılık kan verdim ve şimdi 4 haftalıgız 🥰doktorumm 12 .günden sonra ılacın etkısı gecer gamılesın demıştı bnce sizdede var şimdiden hayırlı olsun 🙏💜
denizinprensleri2 Arfe çok teşekkür ederim canım yorumun için inşallah canım benim ya vardır yarın adet olmam lazım olmazsam vardır inşallah 🥰🥰 benim 10. Gün testlerimden beri hep çıkıyor ama işte emin olamıyor insan ya
GulcanDongel Minik95 4 gün gecikme vardı 1333 çıkmıştı. doktor anladı ama bana söylemedi üç gün sonra bi daha çağırdı iki kese görünmüştű 🥰
denizinprensleri2 GulcanDongel iyi yapıyorsun canım çok dikkat et bol bol dua oku canım inşallah sağ sağlim kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🌺🌺
GulcanDongel Minik95 görünmeyebilir küçük olduğu için, endişelenme. 😊 5 haftalıkken kese göründü benim.
denizinprensleri2 GulcanDongel Minik95 @Adaa8905 @bigunanneolucak günaydın kızlar bugün benim 16. Günüm ve testim https://ibb.co/dg9dV2t artık bu çizginin iğneden olmadığını düşünüyorum ve kendimi ne kadar da kan testi vermesem de hamile olarak kabul etmek istiyorum 😂😂😂😂😂
GulcanDongel denizinprensleri2 günaydın canım, ben pek iğneden anlamam ama duyduğum kadarıyla o kadar gün olmuş iğne etkisi kalmayabilir.. rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesindir, yarın mutlaka kan ver yada doktora git canım. 😍 çok sevindim inanki🌸
-hilal Adaa8905 bende kullandım İnan hiçbir belirtim yoktu tutmadı demekki dedim o kadar emindim tutmadığına 14.gün test yaptım Rabbim nasip etti pozitif çıktı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
denizinprensleri2 @Arfe @bigunanneolucak @Minik95@GulcanDongel#14871336 adet oldum kızlar kahverengi sulu akıntım geliyor kum gibi 😔😔😔
GulcanDongel denizinprensleri2 ama testinizdeki çizgi baya belliydi nasıl adet oldunuz anlamadım inan ki.. kanamam olduktan sonra içimdeki pis kan öyle geliyordu benim, acaba sizde de öyle birşey mi oldu 😔 ümit vermek istemem asla ama insan o çizgiyi görünce böyle düşünüyo.
Minik95 denizinprensleri2 neden Okadar cizgi gorduk acaba Neyse hayirlisi olsun kuzum gelecek aya insallah olacak
Arfe denizinprensleri2 kesın adetmi cnm bence kan testı yaptır yerleşme kanaması olabılır kahverengı ise ..